Hvordan var artiklen?

1512860cookie-tjekNintendo Switch Update 4.0 giver dig mulighed for at overføre gemte data
Nyheder
2017/10

Nintendo Switch Update 4.0 giver dig mulighed for at overføre gemte data

En af de største klager over Nintendo Switch under lanceringen var, at du ikke kunne overføre dine gemte data. Dette fik nogle spillere til at angribe og bladre ud på sociale medier og opslagstavler og hævde, at Nintendo var dømt, fordi du ikke kunne overføre dine gemte spil, og at hvis du ved en fejl tabte din Switch på marmorgulvet under en eksplosiv diarré, mens du Hvis du leger med den på toilettet, og konsollen går i stykker, er du dybest set skruet sammen.

Nå, Nintendo forstår, hvor farligt det er potentielt at knække din Switch under en eksplosiv smule diarré, og hvor vigtigt det er at kunne overføre dine spil, hvis du knækker din konsol, mens du kæmper for at få chokolademetroen igennem en tunnel, den vil bare ikke passe igennem.

Nintendo Insider rapporterer, at den seneste opdatering udkom i går for Nintendo Switch-ejere. Når du har downloadet opdateringen, genstarter den dit system, og så kan du nyde alle de fordele, som 4.0.0 har at tilbyde.

Den vigtigste funktion gør det muligt for dig at overføre dine gemte data fra en Switch til en anden, så hvis du er en af ​​dem, der falder ind under kategorien i beskrivelsen i det allerførste afsnit... ja, Nintendo har din ryg, fam.

Du kan få adgang til den gemte overførsel fra systemindstillingerne fra hovedmenuen, og så skal du scrolle ned til brugersektionen, og der skulle være mulighed for at overføre enten din bruger eller gemte data til en ny Nintendo Switch-konsol.

Udover at gemme overførsler giver 4.0.0-opdateringen dig også mulighed for at fange de sidste 30 sekunders gameplay via videooptagelse. Du kan derefter trimme klippet og dele det på sociale medier, uanset om det er Twitter eller Facebook.

Husk, at videooptagelsen ikke er tilgængelig for alle Nintendo Switch-spil, men den er tilgængelig for Splatoon 2, Mario Kart 8: Deluxe og The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

12 nye brugerikoner er blevet tilføjet til systemmenuen for brugerprofiler, herunder yderligere ikoner fra Super Mario Odyssey og The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Nintendo tager også imod hints fra de andre konsoller og fra Steam ved at give spillere mulighed for at forudkøbe og forudindlæse spil før udgivelsen. Dette er sandsynligvis noget, de ønskede på plads til lanceringen af Super Mario Odyssey. Lige nu er det en begrænset funktion til visse Nintendo-spil, men de har planer om at gøre det tilgængeligt for mange flere spil, der udgives i fremtiden.

Dette er en ret stor opdatering til Switch, fordi den adresserer en af ​​de vigtigste funktioner, som spillere havde klaget over, da den først blev lanceret.

Andre nyheder