Hvordan var artiklen?

1510180cookie-tjekNintendo øger udbuddet af switch til 2 millioner pr. måned forud for lancering i Kina
Industri Nyheder
2017/10

Nintendo øger udbuddet af switch til 2 millioner pr. måned forud for lancering i Kina

En ny rapport fra Digitimes indikerer, at Nintendo øger udbuddet af Nintendo Switch forud for lanceringen i Kina, hvor hybridspilleenheden efter sigende er planlagt til at lancere i 2018.

Ifølge rapporten øger Nintendo verdensomspændende produktion af Nintendo Switch med 2 millioner SKU'er om måneden. Outputtet vil fungere i forbindelse med forsøg på at imødekomme efterspørgslen med øget udbud.

Digitimes rapporterer, at leverandører har erkendt, at Nintendo har afgivet flere ordrer på dele, og dette vil først hjælpe med at balancere efterspørgslen i forskellige asiatiske regioner. Dette gælder især i Japan, hvor udbuddet af konsollen har været så begrænset, at tusindvis af mennesker deltager i et lotteri for at få mulighed for at få en, som rapporteret af Nintendo Alt.

Stigningen i produktionen er også designet til at falde sammen med to andre meget vigtige milepæle: feriesæsonen i Nordamerika og lanceringen af ​​Nintendo Switch i Taiwan, der finder sted i december senere i år.

Digitimes rapporterer også, at stigningen i produktionen har fået øjnene op for originale designproducenter som Pegatron og Wistron, der har afgivet bud på at overtage produktionen af ​​Switch-enhederne fra Foxconn og Hosiden, som begge har stået for over 50 % af switchens produktionsforsyning.

Pegatron har været særligt aggressive i betragtning af, hvor tæt de er på Nintendos japanske hovedkvarter.

Nintendo led under store forsyningsbegrænsninger tidligere på året på grund af leverandører, der favoriserer Apple frem for Nintendo, da både Switch og iPhone bruger de samme dele. Apple tog prioritet over Nintendo, hvilket resulterede i en stor mangel på NAND-chips og DRAM, komponenter, der var nødvendige for at lave Switchen, men som var en mangelvare. Resultatet var, at Nintendo tabte flere måneder til PS4, efter at Switchen blev lanceret på grund af ikke at kunne få enheder ud af døren.

I juni begyndte de at øge produktionen og lovede, at de ville have nok udbud til at imødekomme efterspørgslen i juli og august, hvilket de formåede at gøre. Siden da har Nintendo vundet den månedlige NPD og overtrumfet både Sony og Microsofts respektive PS4 og Xbox One.

Nintendo ser dog allerede fremad.

Virksomheden har underskrevet en partnerskabsaftale med Tencent om at udgive et stort navnespil på Switch i Kina. De øgede produktionshastigheder vil også fortsætte til 2018, hvor Nintendo håber at etablere en installationsbase på 20 millioner inden marts 2018.

Andre nyheder i branchen