Hvordan var artiklen?

1508470cookie-tjekNye Sonic Forces-skærmbilleder viser kemisk anlægsfase
Medier
2017/10

Nye Sonic Forces-skærmbilleder viser kemisk anlægsfase

Det næste kommende Sonic-spil skal udkomme i år, og det er bedre kendt som Sonic Forces. Den vil debutere på PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch kommer den 7. november i Vesten og den 9. november i Japan. Forud for nævnte lanceringsdatoer kommer skærmbilleder, der viser scenen Chemical Plant.

I et nyt parti skærmbilleder til Sonic Forces vi ser en hel del karakterer og scenen Chemical Plant gennem nævnte stillbilleder. Billederne indeholder billedet af en tilpasset karakter ved hjælp af et nyt træk kaldet "Drill Wispon". Dette træk kan fordoble som et angreb for at ødelægge fjender eller et strejf for at fremskynde stadier.

Ud over ovenstående siges Wispons at være et bedre bud på Color Powers fra Sonic Colors. Som forklaret ovenfor kan Wispons bruges som en offensiv evne eller en defensiv/hurtig måde at komme forbi vanskelige dele af en etape.

Når man ser over til karakterskabelsen, kan spillere udstyre deres helt egen helt med en række Wispons for bedre at kontrollere dem på tværs af forskellige stadier. En af de Wispons, vi lærer lidt mere om, er Drill Wispon, som giver spillerne muligheden for at Drill Dash på jorden for at bevæge sig hurtigere eller navigere op ad vægge. Drill Wispon kan også oplades og lanceres som et borestempel.

Når vi kigger over til skærmbillederne, der viser scenen Chemical Plant, ser vi også stillbilleder, der viser Kamæleonen Espio, Charmy Bee, Amy og Silver. Du kan se alle billederne nedenfor for at se fornøjelsen:

Sonic Forces trin 1

Sonic Forces trin 2

Sonic Forces trin 3

Sonic Forces trin 4

Der er ingen at sige, hvordan dette spil vil være ved lanceringen, og om det vil fungere godt eller ej, men det, der er sikkert, er, at det udkommer i begyndelsen af ​​næste måned. Med det sagt, Sonic Forces skal udgives til en pc, PS4, Xbox One og Switch den 7.-9. november. Mere information kan findes på sonicthehedgehog.com.

Andre medier