Hvordan var artiklen?

1509180cookie-tjekNeon Chrome, Cyberpunk Twin-Stick Shooter ankommer på Nintendo Switch den 12. oktober
Nyheder
2017/10

Neon Chrome, Cyberpunk Twin-Stick Shooter ankommer på Nintendo Switch den 12. oktober

10Tons annoncerede for nylig, at multiplayer twin-stick shooter, Neon Chrome, vil blive lanceret på Nintendo eShop til Nintendo Switch fra den 12. oktober. Spillet udkom oprindeligt på pc tilbage i april 2016 sidste år. Spillet blev lanceret på Steam med nogle meget positive tilbagemeldinger fra spilfællesskabet. En måned senere spillet ankom til PlayStation 4 i slutningen af ​​maj som en digital download fra PlayStation Network.

10tons gør sig nu klar til at flytte deres top-down, twin-stick, multiplayer shooter fra pc og PS4 og over på Nintendo Switch for allerførste gang.

Ifølge udvikleren har Nintendos hybrid-spillemaskine mangel på arkadeskydespil i øjeblikket, og de håber at rette op på det problem ved at give Nintendonitter en mulighed for at få noget spiltid med actionspillet.

Spillet er ret simpelt: du er en lejesoldat, der træder ind i et tårn, der ejes af Overseeren. Dit mål er at komme til toppen af ​​tårnet, hvor maestroen eller det ondartede kaos bor. Alt du skal gøre er at rive en sti gennem hans tårn ved at sprænge alt på din vej i luften, skyde alle, der kommer i vejen for dig, og opgradere hvert våben, du forsøger at få fingrene i.

Ligesom 10Tons seneste udgivelse, Jydge, kan du fuldstændig ødelægge miljøerne i Neon Chrome at lave nye veje, låse op for nye ruter eller skabe nye taktiske muligheder.

Det er et brugbart spil, men krogen er for det meste i sin cyberpunk-æstetik, og byder på meget af det, navnet indebærer: neon krom.

Scenerne gløder og popper med kontrasterende lyserøde, lilla, grønne, røde og gule farver, der er sat mod det mørke natteliv i den omgivende atmosfære.

Hvis du ejer en Nintendo Switch og leder efter et samarbejdende skydespil, Neon Chrome vil være tilgængelig i næste uge den 12. oktober.

Andre nyheder