Hvordan var artiklen?

1508690cookie-tjekNeill Blomkamp udvider Unitys Adam-demo med en sød kortfilm
Medier
2017/10

Neill Blomkamp udvider Unitys Adam-demo med en sød kortfilm

Neill Blomkamps Oats Studio er tilbage igen med endnu en kortfilm, denne gang er det en fortsættelse af en historie oprindeligt startet af Unity Technologies kaldet "Adam". Den originale demo blev udgivet tilbage i juni 2016, men Blomkamp besluttede at uddybe historien bag kortfilmen ved at give seerne nogle baggrundshistorier om, hvad mange af os allerede havde stykket sammen ud fra de bidder og bidder af information, der blev gjort tilgængelig i den originale kortfilm. film.

De syv minutter korte forklarer, at de rejsende, der blev ført ud af konsortiets bymure, faktisk er dissidenter af regimet; kriminelle, der er blevet frataget deres menneskelighed og henvist til den begrænsede levetid for de cyborgs, vi først så i den originale Adam-demo. Du kan tjekke det ud nedenfor, som for nylig blev lagt ud på Oats Studio YouTube-kanal.

Filmen er ret let på historien, men vi lærer, at hovedpersonen fra originalen er tilbage igen, og det forklares, at han var en terrorist i sit tidligere liv. En person, der begik en voldshandling mod konsortiet. Det lærer vi gennem en anden karakter ved navn Silo, som også omtales som "The Mirror".

Hun er i stand til at læse seriedata fra fangerne og fortælle dem, hvilke forbrydelser de begik i deres tidligere liv – den forbrydelse, der førte til, at de blev fanget i de robotskaller, som de legemliggør.

Adam - Spejlet

Ligesom den originale teknologiske demo er den mere end blot et højdepunkt i historiefortælling. Dette er også et udstillingsvindue for Unity 3D's motoregenskaber.

Vi ser, hvordan den håndterer skærmrumsbelysning, efterbehandlingseffekter som rumlig linseflare og bokeh-dybdeskarphed; vi kommer til at se luminansblanding, fysisk baseret lysgengivelse, gudestråler og multi-pass skygger.

Alle de klokker og fløjter, der normalt forbindes med virkelig avancerede motorer, var på fuld visning her med Unity tech-demoen. Hvad mere er, er, at alt dette kører i realtid i Unity runtime-miljøet.

Hvis du har glemt, hvordan den originale short var, kan du tjekke den ud nedenfor.

Oats Studios har planer om at udgive en opfølgende video, som sandsynligvis både vil fungere som et udstillingsvindue for Blomkamps unikke bud på sci-fi-historiefortælling, såvel som Unity 3D's meget imponerende gengivelsesevner.

Andre medier