Hvordan var artiklen?

1510110cookie-tjekNaruto To Boruto: Shinobi Striker-video dækker Jutsu-angrebstyper
Medier
2017/10

Naruto To Boruto: Shinobi Striker-video dækker Jutsu-angrebstyper

Hvis du ikke har fulgt med alt det seneste Naruto til Boruto: Shinobi Striker oplysninger, herunder angrebstypen Jutsu, er der gode nyheder i, at der er en video, der dækker Naruto, Kakashi, Lee og Borutos mentor Jutsu. Udgiveren Bandai Namco og udvikleren Soleil sigter efter at levere Naruto til Boruto: Shinobi Striker på tværs af pc, PS4 og Xbox One engang i 2018.

Folk udeladt af løkken og vil gerne vide hvad Naruto til Boruto: Shinobi Striker har at byde på angående Attack type Jutsu vil være i stand til at få en god idé om, hvad der vil være i spillet takket være YouTuber TGN Anime.

Listen over Jutsu af angrebstype dækker over navne, mentor og selvfølgelig typen af ​​tilstedeværende Jutsu. Ting, der er oppe i luften og ubekræftede i øjeblikket, kan ses i gult ifølge TGN Anime. Listen er nedenfor for din visningsfornøjelse:

NARUTO TIL BORUTO SHINOBI STRIKER 4

Hvis listen ikke giver nogen mening for dig, og du vil have en bedre forklaring på, hvad der gør hvad og hvordan det vil fungere i spillet, forklarer en video af TGN Anime Attack type Jutsu mere detaljeret. Før du kaster dig ind i videoen, sidder aktive tidsstempler lige her for hurtig adgang:

Flere typer som Range, Defense og Heal vil være til stede i hele spillet og vil sandsynligvis finde en plads på et Bandai Namco-opdateringsindlæg i den nærmeste fremtid. Som det ser ud nu, omgiver der dog en masse vage brikker de aktuelle angreb, der er blevet afsløret, derfor de gule markerede felter efterfulgt af ubekræftede.

Naruto til Boruto: Shinobi Striker vil ramme PC, PS4 og Xbox One engang i løbet af 2018. Mens vi venter på, at en officiel udgivelsesdato falder for 4 Vs. 4 kampspil, du kan komme videre over bandainamcoent.com for mere information.

Andre medier