Hvordan var artiklen?

1507860cookie-tjekNaruto til Boruto: Shinobi Striker Story Mode og mikrotransaktioner detaljeret
Medier
2017/10

Naruto til Boruto: Shinobi Striker Story Mode og mikrotransaktioner detaljeret

Naruto til Boruto: Shinobi Striker er indstillet til at have en kommende beta, der giver dig mulighed for at spille spillet tidligt, hvilket ikke kun afspejler en tidlig opbygning af spillet, men også hvordan dets kernefunktioner sandsynligvis vil være ved lanceringen. Men i et videointerview lærer vi mere om Story Mode, og om der vil være mikrotransaktioner eller ej.

Der er ingen tvivl om, at mange fans af Naruto var først skeptiske, da Bandai Namco og Soleil annoncerede, hvilken tilgang de ville tage med hensyn til grafikken og gameplayet i Naruto til Boruto: Shinobi Striker. Nogen tid senere udgav udviklerne bag det kommende kampspil en karakterskabelsesvideo, der blev efterfulgt af en anden, der detaljerede hvordan det fungerede, og mange fans var hypede.

Lige nu ser det ud til, at fans er tilbage ved start og igen er skeptiske over for Naruto til Boruto: Shinobi Striker på grund af ingen Story Mode og muligheden for mikrotransaktioner.

Mange udgivere og udviklere har misbrugt lignende microtransactions til et helt nyt niveau, der har givet anledning til bekymringer om, at grundlæggende funktioner i spil til fuld pris er noget, der er låst op gennem tilfældigt held eller gennem flere penge.

Holdet over Naruto til Boruto: Shinobi Striker overvejer om microtransactions bør være i spillet som en kosmetisk baseret funktion, der ikke tilføjer våben med bedre statistik, eller hvis funktionen skulle være fraværende ved lanceringen.

Videointerviewet, der dækker handlingen af ​​no Story Mode og chancen for microtransactions at være i den fulde version af spillet kan ses nedenfor takket være YouTuber TGN Anime.

Som nævnt i videoen ovenfor hører vi meget om funktionerne i detaljer, og hvordan de vil fungere, selv når nogle ting gik tabt i oversættelsen.

Alt i alt undrer jeg mig dog over hvordan Naruto til Boruto: Shinobi Striker vil gøre, når den lanceres til PC, PS4 og Xbox One uden Story Mode og sandsynligheden for microtransactions? Jeg siger dette, fordi det er et spil, der altid vil være online, og hvis mange mennesker ikke spiller det af én eller flere grunde, vil det så vare længe?

Andre medier