Hvordan var artiklen?

1508400cookie-tjekMy Time At Portia kommer til Nintendo Switch, PS4, XB1 i 2018
Nyheder
2017/10

My Time At Portia kommer til Nintendo Switch, PS4, XB1 i 2018

Team17 er gået sammen med den kinesiske spiludviklingsbutik, Pathea Games, for den kommende udgivelse af den crowdfundede titel Min tid i Portia, som er et slice-of-life-spil, der handler om at opbygge et værksted på den yderste kant af civilisationen i en idyllisk by ved navn Portia.

Udmeldingen handler bare ikke om at slå sig sammen, men om at bringe Min tid på Portia til flere spilleplatforme. Ifølge Debbie Bestwick, MBE og CEO for Team17, nævnte hun i pressemeddelelsen...

"Vi byder Pathea velkommen til Team17-mærket, og det er spændende at arbejde med et talentfuldt studie i en region med en voksende indie-udviklingsscene. Vi er begejstrede for at støtte dem i deres udviklingsplan og bringe spillet til flere platforme i 2018."

Pressemeddelelsen indikerer yderligere, at den offentlige version af spillets Early Access-kørsel vil gå live på Steam i begyndelsen af ​​2018. Efter at have rettet op på spillet, tilføjet yderligere indhold og stryget alle knæk og rynker, vil Pathea Games og Team17 derefter start spillet på formentlig Xbox One og PS4. I pressemeddelelsen specificerer de ikke, hvilke spilleplatforme, der vil være en del af tavlen, men det er givet, at ottende-generations tvillinger vil være på skemaet givet Team17's tidligere forhold til begge platformsholdere. På Kickstarter-siden afslører de dog, at spillet er planlagt til at lancere på PC, PS4, Xbox One, Mac og Nintendo Switch.

I øjeblikket er Kickstarteren for spillet stadig kun $27,000 tilbage for $100,000 målet. De har stadig lidt over en uge tilbage til at blive færdige med at hente crowdfundingen og nå målet, men det ser lidt stramt ud i øjeblikket.

Hvis Kickstarteren går igennem, vil Pathea udføre deres plan om at hente flere kunstnere til at hjælpe med at lave Min tid på Portia en realitet ved at bringe den til Early Access på Steam i januar 2018.

Du kan lære mere om gameplayet ved at besøge Kickstarter side, eller du kan holde øje med Steam side for yderligere opdateringer om titlen.

Andre nyheder