Hvordan var artiklen?

1511740cookie-tjekMutant League Football Graduates fra tidlig adgang den 31. oktober
Medier
2017/10

Mutant League Football Graduates fra tidlig adgang den 31. oktober

Den crowdfundede genindspilning af originalen Mutant League Football der engang blev produceret af Electronic Arts, gør sit længe ventede 3D-comeback fra den 31. oktober på Steam. Digital Dreams Entertainment annoncerede, at det over-the-top, blodige fodboldspil med det ubegrænsede gameplay, som vi alle forelskede os i tilbage i 1990'erne, vil forsøge at genvinde et publikum for nutidens generation af gamere.

Action-sportstitlen i arkadestil byder på 7-mod-7 throwdowns, hvor spillere vil forsøge ikke kun at bruge traditionel fodboldbanetaktik til at overvinde modstandere, men også stole på at spiddere, sprøjte, knuse og eksplodere modstandere i gib. Du kan tjekke traileren nedenfor for at se, hvordan gameplayet er i det kommende spil.

Så meget som jeg ville elske at sige, at jeg er spændt, er virkeligheden, at traileren ovenfor ikke har gjort meget for at skabe tillid på grund af det faktum, at du for det meste ikke rigtig kan se, hvad der foregår i traileren. . Efterbehandlingen af ​​blodsprøjt og konstante eksplosioner gør det svært at se noget.

Der er dog en anden gameplay-video, der giver dig et bedre overblik over det faktiske gameplay takket være en 11 minutters video sammensat af Early Access-versionen af Mutant League Football som du kan tjekke ud nedenfor. Uden alle de hurtige klip og hurtige klip får du et bedre overblik over det faktiske gameplay.

Det fulde spil vil indeholde 18 forskellige hold fra originalen Mutant League spil og tv-tegnefilm, sammen med kommentarer fra Tim Kitzrow for at give play-by-play ligesom han gjorde under NFL Blitz og NBA Jam, sammen med udstillings-, trænings-, slutspils- og sæsontilstande, sammen med de skøre fælder som miner, dommerbestikkelse og buzz-save for at give dig et forspring i forhold til konkurrenterne.

Du kan lære mere om spillet eller se efter at hente en digital kopi ved at besøge Steam butik med start 31. oktober.

Andre medier