Hvordan var artiklen?

1512120cookie-tjekMonster Energy Supercross skal lanceres på PS4, Xbox One, Switch In 2018
Medier
2017/10

Monster Energy Supercross skal lanceres på PS4, Xbox One, Switch In 2018

Feld Entertainment og Milstone annoncerede, at de er gået sammen om at lancere det nye brandede racerspil, Monster Energy Supercross: Det officielle videospil. Den nye racertitel skal lanceres i den kommende februar i 2018 til Xbox One og PlayStation 4, og den er planlagt til at lancere kort derefter til Nintendo Switch.

Vicki Silver, chief marketing officer hos Feld Entertainment, udtalte i pressemeddelelsen, at dette var designet til fans af Supercross motorsport og var rettet mod dem, der ønsker at konkurrere mod andre hele året rundt i offline eller online konkurrencer...

"Den naturtro oplevelse af videospillet giver fans mulighed for at interagere med Monster Energy Supercross, samt konkurrere med andre fans rundt om i verden, som aldrig før." "Fans kan deltage i sporten hele året rundt, når de kører som eller mod deres yndlingsatleter på ikoniske Supercross-baner."

Nyheden blev ledsaget af en trailer, som du kan se nedenfor.

Traileren starter med live-action-optagelser af en Supercross-superstjerne, der gør sig klar til at gå ud og køre på banen i håb om at score en sejr. Det skifter så over til det faktiske spil, og jeg må sige, at jeg er ret chokeret over kvaliteten af ​​grafikken.

I et par scener troede jeg virkelig, at de blandede live-action-optagelser med spil i spillet. Den eneste måde, jeg var i stand til at fortælle, at det faktisk var gameplay-optagelser, var fordi NPC-publikummet bagved gav det væk med deres klonede påklædning med lavt polyethylen.

Så meget som jeg gerne vil tage min kynikerhat og klud på spillet, må jeg indrømme, at det faktisk holder under lup, hvad angår grafikgengivelse. Især belysningen er i top, og brugen af ​​efterbehandlingseffekter som dithered DOF og soft-filter afterimage til blomstringen og sløringen hjælper med at få spillet til at se bemærkelsesværdigt realistisk ud.

Monster Energy Supercross - Fotorealisme

Det lavt mættede område for tonekortene og brugen af ​​naturlig belysning med shaders giver Monster Energy Supercross et meget groft og realistisk look, der matcher den virkelige sportsbegivenhed.

HDR og spejlende fremhævningskort bruges sparsomt, hvilket sikrer, at kun ting som glansen på metalet popper med skarpe lys, og de bløde skygger vises på undervognen og fenderen med passende rumlig dybde, hvilket opvejer de hårde skygger, der vises på jorden under de skarpe stadionlys.

Det kan være et mærkespil, men Milestone har lagt noget seriøst arbejde og kræfter i de visuelle effekter.

Spillet vil indeholde en fuld 2017 officiel sæson mesterskabscup for spillere at køre igennem, sammen med officielle cykler, baner og atleter fra 250SX og 450SX divisionerne, sammen med fuld cykel- og ryttertilpasning.

Spillet vil også blive toppet med en sporeditor, der giver dig mulighed for at oprette dine egne spor.

Du kan se efter, at spillet lanceres den 13. februar 2018 næste år, eller du kan lære mere ved at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier