Hvordan var artiklen?

1511230cookie-tjekMiddle Earth: Shadow Of War Denuvo Has Been Cracked
Medier
2017/10

Middle Earth: Shadow Of War Denuvo Has Been Cracked

Det er blevet rapporteret, at Warner Bros Entertainment og Monolith Productions' Middle Earth: Shadow of War Denuvo anti-manipulationsteknologien er blevet knækket inden for en dag. Denne tendens sker normalt inden for dage eller en uge og burde ikke komme som nogen overraskelse.

I et forsøg på at stoppe folk fra at "piratere videospil" er alt, hvad Denuvo gør, at øge sandsynligheden for, at folk, der er trætte af anti-manipulationsteknologien, vil knække den og komme med en erklæring imod den for at vise, at det er spild, ligesom i tilfælde af Midgård: Shadow of War. Disse oplysninger kommer fra publikationssiden DSOG.

Ud over ovenstående, når du topper kagen med glasur, der er mikrotransaktioner, vil det kun få spillere til at piratkopiere spillet som en erklæring for at vise, at hvis du behandler dine kunder som lort, vil de kun svare tilbage på samme måde.

Denne modbydelige trend med Denuvo, mikrotransaktioner eller skærende indhold gennem DLC bliver mere og mere fremtrædende som i NBA 2K18, Forza Motorsport 7Og, selvfølgelig, Middle Earth: Shadow of War. Så hvad betyder det for spillere og fans, der gerne vil spille Shadow of War? Nå, det betyder, at du kan piratkopiere spillet og få nogle snydere til at omgå mikrotransaktionerne helt gratis. At spille det sikkert og mere effektivt ville dog ikke være at købe spillet helt.

Desuden, hvis du tilfældigvis er som en ensom sømand, der faldt for en sirene og købte Middle Earth: Shadow of War, der er, men er ikke en måde at komme uden om mikrotransaktionerne i spillet. En video af BDG viser, hvordan man kan komme lidt uden om det, hvilket stadig resulterer i, at mikrotransaktionsmeddelelsen chikanerer dig.

Apropos at komme uden om Microtransactions, kan du finde nogle snydere for Midgård: Shadow of War som vi dækkede for din bekvemmelighed, hvis du tilfældigvis har købt spillet.

Andre medier