Hvordan var artiklen?

1511260cookie-tjekMercury Fallen skal ramme pc via Steam den 16. oktober
Medier
2017/10

Mercury Fallen skal ramme pc via Steam den 16. oktober

Merkur faldet er en kommende indie-strategi-sim, der ser dig kolonisere planeten Merkur ved at bruge automatiserede maskiner, vegetation og administrere kolonier for at forstå Mercurys levevilkår. PC-spillet er indstillet til at lancere på Steam Early Access den 16. oktober 2017.

Jeg burde præcisere noget, og det er tilfældigvis, hvad jeg antager, er et uheld med en udgivelsesdato den 7. april 2017 på spillets steam Early Access-side. Jeg tror, ​​at udviklerne havde til hensigt at lægge den 16. oktober 2017 ligesom på deres officielle hjemmeside. Anyway, spillet kendt som Merkur faldet tager spillere med på en simulationstur på Merkur, og hvordan det ville være at kolonisere og vedligeholde nævnte planet i en fjern fremtid.

"Grav, byg og udforsk. Administrer en gruppe kolonister, mens de forsøger at overleve under jorden i en fremmed verden. Automatiseret maskinkonstruktion blev sendt i forvejen for at skabe det underjordiske Mercury-anlæg, men noget er gået galt. Dine kolonister vågner for at finde anlægget i ruin."

Spillet er udgivet og udviklet af et lille studie, der går under navnet Nitrous Butterfly. Spillet ryger næsten en top-down-visning, men mekanikken spiller ud som ethvert andet spil, der får dig til at overholde reglerne for kolonisimulering.

Du kan se den seneste trailer ved at Nitrøs sommerfugl for Mercury Fallen, som er en "Alpha Trailer", der kører i halvandet minut.

Funktioner, der vil være i Early Access-versionen af Merkur faldet vil opdrage dig til at behandle skader og lidelser, tildele job, finde ud af effektive særheder, tage sig af behov, forfine materialer og tilpasse rækker og insignier gennem outfits og farver.

Ud over Early Access-funktioner er korttilpasning, som det ses i traileren, mere end vigtig. Funktionen gør det muligt for kolonier at nå områder og materialer, som ellers ville være umulige at dyrke. Dette bygningsaspekt kan også vælge kloningsmaskiner, der lader dig lette flere individer ved at vokse og udvide din befolkning gennem nævnte teknologi.

Mere information om dette spil kan findes ved at gå videre til Mercury Fallen's Steam side or primære hjemmeside.

Andre medier