Hvordan var artiklen?

1509960cookie-tjekMayhem Trailer er som en blanding af udrensningen og Belko-eksperimentet
Medier
2017/10

Mayhem Trailer er som en blanding af udrensningen og Belko-eksperimentet

The Walking Dead alun, Steven Yeun, har en ny film i horisonten kaldet Mayhem. Komedie-thrilleren er som en blanding af Udrensningen og James Gunn's Den Belko Experiment.

Filmen handler om en fyr (Yeun), der bliver fyret en dag, mens han arbejder i et stærkt konkurrencepræget firmatøj. Den hvide krave Yeun har ikke tid til at forlade kontoret, fordi et meget flygtigt biotoksin frigives i luften, hvilket får folk til at blive meget aggressive og voldelige og fjerne hæmninger for at holde deres basale instinkter intakte. Dette fører til et battle royale-opgør i kontormiljøet, hvor folk begynder en blodig kamp for at overleve, indtil stoffet forsvinder.

Du kan se den blodige, blodige trailer udlånt af MovieAccess trailere.

Plottet er bogstaveligt talt en blanding af Udrensningen og Den Belko Experiment smeltet sammen. Jeg kan ikke med sikkerhed sige, om det er en god eller dårlig ting. I tilfælde af Belko-eksperiment filmens appel var i den anspændte beslutningstagning, som karaktererne blev tvunget til at træffe mod deres egne ønsker. Det faktum, at karaktererne forsøgte at bruge sund fornuft og undslippe situationen (nå, nogle af dem) gjorde det hele ret spændende.

Mayhem - Steven Yeun

Naturligvis Den Belko Experiment var ikke en åbenlyst blodig film. Det meste af volden kom i form af skudsår og de små sprængladninger placeret i hovedet på medarbejderne. I tilfælde af Mayhem volden udspringer af de aggressive giftstoffer, hvilket gør medarbejderne super aggressive og meget voldelige.

Motivationerne til at slå ihjel Mayhem ligner også langt mere de motiverede drab fra Udrensningen: misundelse, vrede, had, trods osv.

Jeg ved ikke, om det bliver en bedre film end de to andre nære slægtninge, men det ser ud til, at det er flot optaget, og der er en god blanding af mørke kontrastfarver sammen med segmenter, hvor farverne virkelig popper. Det ser også ud til, at det er filmet godt nok til at ligne en karakter over en DTV-film.

Du kan søge efter Mayhem lanceres engang i år.

Andre medier