Hvordan var artiklen?

1510370cookie-tjekMashinky begyndervejledning: Lær grundlæggende byggetip
Guides
2017/10

Mashinky begyndervejledning: Lær grundlæggende byggetip

Hvis du leder efter en begynderguide til Jan Zeleny's Mashinky, denne guide dækker togsimmens grundlæggende forudsætning og hvordan man forstår bloksignaler. Mashinky er i øjeblikket tilgængelig til pc via Steam Early Access og kører for $24.99.

Når du først starter i Mashinky du starter spillet som leder af et transportfirma. Senere vil du opdage, at du skal bygge og sætte spor på tværs af varierende terræn (nogle simple, nogle komplekse), mens du undersøger nye køretøjer, du kan købe.

Efter at have forstået, hvilket køretøj der gør hvad, vil du få til opgave at administrere og konstruere ruter i et forsøg på at konkurrere, mens du overholder økonomiske regler. Med andre ord, du gør alt dette for at tjene penge ved at transportere passagerer og gods.

Hvis du er ny i spillet, vil jeg vædde på, at du undrer dig over, hvordan du gør alt dette uden at forårsage kollisioner og forstår ruterne for at skabe effektive stier? Nå, der er noget, der hedder bloksignaler. Hele deres formål er at forhindre, at tog fra én blok kommer ind i en anden blok og forårsager en verden af ​​smerte med et andet tog.

Start med at lave en cirkel, der fylder 13 eller 14 pladser, og få den til at forbinde med sig selv, denne cirkel kaldes en blok. Når vi tilføjer et signal et sted på denne blok, vil vi have en "venstre" og "højre" side ved hånden, men da den forbinder, er det en blok, der teoretisk set ville have et rødt lys konstant.

For at adskille hele denne blok skal du tilføje et andet signal parallelt med det eksisterende signal, og du vil nu have to blokke på en cirkulær skinne. Dette skaber et scenarie, hvor ét tog vil være i stand til at passere gennem signalerne og cirkle rundt uden et rødt lys tændt.

På hver side af cirklen med to signaler kan du placere et "L"-formet stykke for at gå gennem højre eller venstre side i 90 grader eller samme retninger og grader, men vendt i midten af ​​cirklen. Når "L"-formen skærer cirklen, vil den gøre det hele til en, for at forhindre, at dette sker, placeres et tredje signal på L-formen. Dit spor skulle ligne det, som Steam-brugeren Psojed lagde op, når du er færdig:

Mashinky guide 2

Du kan oprette forskellige typer kryds, såsom tre-vejs spor, fire-vejs spor, diamantformet krydsning og så videre. Bare husk at tilføje korrekte signaler til din krydsning, så de fungerer korrekt uden potentielle nedbrudspunkter på din build.

To videoer, der beskriver hvordan Mashinky fungerer i sin Early Access-fase er op til dig at se over, takket være SB Gaming.

Hvis du har brug for mere hjælp til dette spil og lære flere ting om blokke og signaler eller gentilknytningskontroller, kan du slå op Psojed guideside or Team Misha guideside on Damp.

Den officielle hjemmeside mashinky.com kan nås ved at besøge det givne link.

Andre vejledninger