Hvordan var artiklen?

1513090cookie-tjekMafia 1 vender tilbage til GOG.com for $14.99… Men den mangler den licenserede musik
Nyheder
2017/10

Mafia 1 vender tilbage til GOG.com for $14.99… Men den mangler den licenserede musik

Det klassiske krimi-actionspil i åben verden fra 2002, Mafia, har vendt tilbage til digitale distributionssteder. Specifikt er spillet tilgængeligt lige nu fra over på GOG.com for kun $14.99.

Det allerførste billede på GOG.com butiksside er klassisk badassery. Du har en gruppe af trenchcoat-klædte mafiososoldater, der står uden for deres køretøjer, der bare lyser målet op med Tommy-pistoler og haglgeværer. Det er et smukt syn. Det var også et prime money-skud for hovedbilledet.

Grundlæggende taler dette på nogle måder om den grafiske troskab i old-school-spillet, og hvor godt det stadig holder den dag i dag.

Gameplayet modtager også en del ros fra spillere, der har kommenteret, hvor godt skydning og kamp til fods stadig holder til i dag, og hvordan håndteringen på bilerne stadig er sjov, omkring 15 år senere.

Der, hvor stjernerne begynder at falde fra anmeldelsernes partiturer, er med den licenserede musik... eller rettere, manglen på samme.

En af hovedårsagerne til, at vi ikke har set originalen Mafia bliver solgt igen på digitale butikshylder er på grund af den licenserede musik i spillet, som alle har et tema omkring 1920'ernes melodier. Desværre måtte al musikken fjernes fra Illusion Softworks og 2K Games' meget roste titel.

I pressemeddelelsen bemærker GOG.com, at spillet er tilbage, og at det originale soundtrack er intakt, men ingen af ​​den licenserede musik på soundtracket er tilgængelig.

Selv Rockstar led gennem dette problem med GTA Vice City, hvor spillet kortvarigt blev trukket fra digitale distributionssteder, indtil de kunne fjerne nogle af de licenserede sange, der tilhørte Sony Music Entertainment.

Hvis du er okay med manglen på den licenserede musik, men du stadig gerne vil have lidt spilletid med klassikeren Mafia, kan du gøre det lige nu ved at hente en digital kopi fra GOG.com for 14.99 USD. Og det bedste ved det er, at det er DRM-frit.

Andre nyheder