Hvordan var artiklen?

1510790cookie-tjekLeague Of Legends Overseer Of Toxicity fyret for at være giftig, tjekker ind på genoptræning
Industri Nyheder
2017/10

League Of Legends Overseer Of Toxicity fyret for at være giftig, tjekker ind på genoptræning

Aaron Rutledge var en af ​​de udviklere, der plejede at arbejde for Riot Games. Han var ansvarlig for at designe visse livskvalitetsfunktioner til League of Legends, herunder at finde måder at gøre spillet mindre giftigt på. Han var en tilsynsførende for toksicitet, på nogle måder, men han befandt sig hurtigt på den modtagende ende af kritik for "giftig adfærd", og han blev derefter fyret for at være giftig. Rutledge søger nu hjælp til at håndtere sin toksicitet ved at tjekke ind på genoptræning.

Indholdsskaber Bro Team Pill tøvede ikke med at få et par grin på Rutledges regning.

GamesIndustry.biz rapporterede oprindeligt, at Rutledge blev fyret for at komme med nedsættende kommentarer om en tidligere League of Legends spiller ved navn Tyler1. Det viser sig, at Tyler1 plejede at være en meget "giftig" spiller, og under en samtale i Discord-chatten antydede nogle spillere, at Tyler1 muligvis var blevet reformeret. I chatten afviste Rutledge muligheden for Tyler1s rehabilitering og sagde...

"Han ligner en forbandet homunculus. Helt ærligt... det er fint, at han dør af en overdosis cola eller testikelkræft fra alle steroiderne... så bliver vi gucci."

Riot var ikke tilfreds med disse kommentarer, især efter at Reddit-fællesskabet opdagede kommentarerne. Tyler1 formåede også at vælge kommentarerne ud af den sociale mediestorm, som at Dionysus plukkede druer fra en vin, der blæser gennem vinden. Overraskende nok reagerede Tyler1 ydmygt på kontroversen på Twitter med følgende udtalelse.

Tyler1s selvtilfredse ansvarlige tweet tvang Riots hånd, hvilket resulterede i, at Rutledge måtte undskylde for sine kommentarer, før han blev fyret.

Det fortæller den tidligere Riot-medarbejder nu Glixel at hans toksicitetsniveauer bare var for høje, og han har nu underkastet sig afvænning for sit forbrug af alkohol og sine berusede kommentarer...

"Riot har et virkelig stærkt sæt værdier om, hvordan de tænker om og taler til spillere, og jeg smed det tåbeligt ud af vinduet den aften." […]

 

"Brændt af alkohol indser jeg, at jeg var utrolig arrogant og upassende. Den positive side af den erkendelse er, at jeg har besluttet at få hjælp til mit drikkeri.”

 

"[...] Jeg tjekker ind på et genoptræningscenter for at prøve at finde ud af, hvordan mit drikkeri førte til, at dette skete,"

Mange har hånet Rutledge og Riot for, hvordan den person, der skulle være ansvarlig for at hjælpe med at skabe systemer til at håndtere toksicitet i League of Legends viste sig selv at være giftig.

Denne situation er dog ikke isoleret til kun Riot Games. Blizzard benyttede for nylig lejligheden til give deres eget samfund skylden for at være så giftig, at det har forhindret udviklerne i at skabe nyt indhold til Overwatch. Spillere kaldte dem med rette for at forsøge at flytte skylden for ikke at skabe værdifuldt indhold til first-person shooter.

(Tak for nyhedstip Keystone)

Andre nyheder i branchen