Hvordan var artiklen?

1508100cookie-tjekKoei Tecmo annoncerer Nioh til at ramme pc via Steam den 7. november
Medier
2017/10

Koei Tecmo annoncerer Nioh til at ramme pc via Steam den 7. november

Koei Tecmo har annonceret, at Team Ninja's Nioh kommer til pc via Steam den 7. november. Det engang eksklusive PS4-spil vil være på vej over til pc og vil bringe en komplet udgave med sig, der rummer alle tre DLC'er og mere.

Hvis du har ventet på en pc-version af Nioh, godt, der er gode nyheder til dig i, at Koei Tecmo og Team Ninja vil bringe deres action-eventyrspil til nævnte platform. Ikke alene vil den indeholde nye ting fra sin tidligere version, når den bliver tilgængelig til pc, den vil prale af en ny hjelm kaldet "Dharmachakra Kabuto."

Ifølge udviklerne lærer vi det også Nioh: Complete Edition vil kun være digital til PC, hvilket betyder, at der ikke vil være nogen fysisk kopi for dem, der kan lide at indsamle fysiske kopier af deres købte spil, medmindre de ændrer "kun digitalt"-politikken på hovedsiden. PC-versionen inkluderer dog "højopløsningsgrafik", der kan ses i begge to tilstande.

Ud over ovenstående er den første af de to tilstande tilfældigvis "Action Mode", der kører spillet ved 60 FPS, selvom der ikke er noget at sige om du kan opnå billeder højere end det, eller om det er begrænset til 60 FPS? Den anden tilstand kommer ind som "Movie Mode", som er en "cinematic option", der kan udvide skærmen til 4K-opløsning.

En anden ting, der vil gavne patienten, der ventede, vil modtage alle DLC'er gratis sammen med det digitale køb af pc-versionen gennem Steam. Den komplette udgave vil inkludere den originale version af Nioh og alle tre downloadbare udvidelser, der tilfældigvis er Dragon of the North, Defiant Honor og den seneste udvidelse Bloodshed's End.

Jeg bør advare om, at pc-versionen af Nioh kan have tekniske problemer ved lanceringen. Jeg siger dette fordi Toukiden 2 havde alvorlige problemer på pc'en og havde brug for en masse hjælp, selvom det var Omega Force, der hjalp Koei Tecmo, har virksomheden været kendt for fejlagtige pc-porte. Med andre ord, sørg for at holde godt øje med Nioh's PC frigivelse i tilfælde af større problemer.

Du kan finde ud af mere om Nioh: Complete Edition ved at slå op koeitecmoeurope.com.

Andre medier