Hvordan var artiklen?

1511050cookie-tjekKnight Terrors, Endless Runner rammer Nintendo Switch 24. oktober
Medier
2017/10

Knight Terrors, Endless Runner rammer Nintendo Switch 24. oktober

Lige før Halloween planlægger Nicalis og FeakZone Games at blive lanceret Knight Terrors på Nintendo eShop til Nintendo Switch. Spillet er lidt af en endeløs løber, hvor spillerne påtager sig rollen som en mystisk ridder, der skal løbe, hoppe og head-boppe sig vej til sejr ved at overvinde en række natlige rædsler undervejs.

Spillere bliver nødt til at blande og matche deres taktik gennem hvert af niveauerne, hvor de bruger blodvinger til kortvarigt at glide, et sværd til at bremse og stampe hovederne af onde i en blodig pulp og timing for at undgå at lande på spidserne.

Tricket ved spillet er, at ridderen hverken kan blive ramt eller tillade nogen fjender at komme forbi ham. Formålet er at dræbe absolut alt på skærmen, mens du samtidig undviger alle forhindringer på din vej. Du kan tjekke traileren nedenfor for at få en idé om, hvordan gameplayet er.

Krogen for spillet er, at det er et retro-æra-stilprojekt, der byder på klassiske 8-bit inspirerede chiptunes, enkel to-knaps mekanik og et par tidsstoppende specialeffekter for at hjælpe med at give spillet et lille puf med et filmisk stød.

Der vil være flere spiltilstande, der kan låses op, sammen med scoresporing og muligheden for at optjene power-ups undervejs. For at hjælpe med at holde spillet frisk, bemærker pressemeddelelsen det Knight Terrors vil også indeholde proceduremæssigt genererede niveauer.

Nicalis har været med til at lancere unikke spil til Nintendos redivivus på konsolmarkedet kendt som Switch. Virksomheden har udgivet spil til Nintendos lille konsol, der kunne træde uden for de traditionelle udflugter, der bliver sat sammen af ​​en masse større forlag. For eksempel arbejdede Nicalis med 34BigThings for at få Redout på Switch, sammen med annoncering af spil som Blade Strangers for Switchen fra Studio Saizensen.

Jeg tvivler i hvert fald Knight Terrors ville være et kæmpe spil til Switch, men hvis du var interesseret i en udfordrende platformer, kan du kigge efter spillet til at lancere den 24. oktober.

Andre medier