Hvordan var artiklen?

1512400cookie-tjekKing Of The Hat er et finurligt kampspil baseret på kastehatte
Medier
2017/10

King Of The Hat er et finurligt kampspil baseret på kastehatte

Hyroglyphik Games' Kongen af ​​hatten er et helt nyt bud på kampspilsgenren. I stedet for at svinde ned over din modstanders liv med ildkugler og nærkampsangreb, har du simpelthen en hat, som du skal ødelægge.

I en verden af Kongen af ​​hatten alle har en hat; det er deres livsnerve. Hvis hatten er ødelagt, er deres sjæl det også. Du kan ødelægge nogens hat ved blot at knuse den.

I gameplayet betyder det, at dit mål er at finde en måde at komme ovenpå din modstander og smadre deres hat. Alternativt kan du kaste din hat mod din modstander og tvinge deres hat til at falde på jorden, så du kan smadre den. Der er dog en modsætning til det: Hvis du kaster din hat, og din modstander formår at undvige den, og din hat falder på jorden, kan de hoppe på den og knuse den for at dræbe dig.

Som du kan forestille dig, er der ebbe og flod mellem spillere, der forsøger at hoppe på deres modstanders hat, mens de også forsøger at beskytte deres egen hat. Du kan se, hvordan gameplayet er med pitch-videoen nedenfor.

Spillet har en latterlig cast af spilbare karakterer, inklusive en prinsesse, en fed kat, en ninja-barn og endda en vaskemaskine. Ja... en vaskemaskine.

Der er faktisk en historie i spillet – og hvis det lykkes dem at ramme strækmålene på Kickstarter, er der planer om at inkludere story mode – hvor den fede kat ved navn Fatcat vil finde måder at tjene flere penge på at sælge hatte og beslutter sig for at dræbe prinsesse Kiaras far. Den tykke kat starter også et gladiatorspil, der sætter hattebærere op imod hinanden. I betragtning af, at ødelæggelse af en hat dræber bæreren, er det en slags morbid historie, når man virkelig tænker over det.

Under alle omstændigheder er det nuværende mål at låse op for to nye karakterer ved næste strækningsmål for Kickstarter, nu hvor projektet har overgået det oprindelige finansieringsmål. Udover det vil holdet tilføje to nye spiltilstande. Ved $20,000-mærket vil de tilføje onlinespil.

Der er stadig masser af tid tilbage på Kickstarter-projektet... 21 dage efter skrivningen af ​​denne artikel. Så der er bestemt tid til at ramme flere strækmål. Afhængigt af hvor meget de optjener, er der også planer om at lave en konsolversion. Dette spil ville være sindssygt sjovt på Nintendo Switch med bevægelseskontrollerne til at kaste hattene.

Hvis dette virker som et interessant spil for dig, kan du lære mere ved at besøge officielle Kickstarter sideEller du kan download den gratis demo for at få en smagsprøve på, hvad udviklerne håber at opnå med dette skæve nye kampspil.

Andre medier