Hvordan var artiklen?

1508920cookie-tjekJydge, Co-op Cyberpunk Shooter nu tilgængelig på Steam, PS4
Medier
2017/10

Jydge, Co-op Cyberpunk Shooter nu tilgængelig på Steam, PS4

10tons Ltd meddelte det Jydge, er det isometriske, samarbejdsvillige action-skydespil med ødelæggelige miljøer officielt lanceret på Steam for $14.99. Du kan hente en digital kopi af spillet lige nu til 20 % rabat på den normale pris for kun $11.99. Spillet er også tilgængeligt på PlayStation Store for kun $14.99 for PS4.

Krogen for Jydge er, at du tilpasser og "bygger" din egen "dommer" ved at tilpasse deres udstyr og loadout. Det er åbenbart baseret på dommerne fra ejendommen i 2000ad Judge Dredd. Men i stedet for at have en Lawbringer til din rådighed, vil du have en Gavel Rifle til din rådighed, som kan opgraderes til at sende fjender på de mest ondskabsfulde midler muligt.

Som jydge hviler man sig ikke, fordi kriminalitet ikke sover. Det er din opgave at dispensere retfærdighed med urokkelige fordomme og ekstrem strenghed. Du kan se, hvordan det hele udspiller sig med gameplay-traileren nedenfor.

Spillere vil tage deres Jydge med ind i Edenbyrgs gader, hvor neonlysene i den urbane megaby skal forblive lyse og lysende på trods af skyggen af ​​kriminalitet, der truer over hovedet.

Spillere vil vove sig gennem de beskidte allierede, de stroboskopfyldte køller og tagene på tårnhøje skyskrabere for at opspore og udrydde onde.

Spillet er designet til at give dig forskellige typer af spillestile til at manipulere, lige fra løb og pistol til stealth, samt at være i stand til at dispensere fjender ved hjælp af nærkampsangreb.

Spillere er også i stand til at gøre brug af de ødelæggelige miljøer for at udnytte deres position på en fordelagtig måde.

Hvis du har nydt Neon Chrome, et andet spil fra 10tons, kan du godt lide Jydge, forudsat at du nyder co-op twin-stick shooters og cyberpunk-indstillinger.

Du kan lære mere om spillet ved at besøge Steam butik side eller officiel hjemmeside. Alternativt kan du bruge et øjeblik på at læse brugeranmeldelserne først, hvis du overvejer at hente en digital kopi af spillet til pc eller PS4.

Andre medier