Hvordan var artiklen?

1510230cookie-tjekJustice League-traileren minder os om, hvor dårligt DC har håndteret Superman
Medier
2017/10

Justice League-traileren minder os om, hvor dårligt DC har håndteret Superman

DC og Warner Bros., slipper den seneste trailer til Justice League. Det starter med en opsummering af Lois mindes Clark. Det er en godt skudt sekvens med Amy Adams, da Lois Lane træder ud på verandaen til den idylliske hvide ranch på en gård i Kansas. I det fjerne ser vi Henry Cavill med udsigt over afgrøderne med en malerisk stråle af håb og lys på himlen ud over horisonten. Med et ridderligt grin og en selvsikker stemme siger han "det tager jeg som et ja".

Hans højtidelige og næsten deprimerende tragiske temasang spiller med klaveret i front og i midten under sekvensen. Det er forbløffende, men det er et af de få øjeblikke, hvor Clark blev portrætteret som selvsikker, indtagende, standhaftig og håbefuld... noget der tydeligvis manglede fra de sidste to film med Cavills Superman.

Traileren går derefter tilbage til nutiden, efter at Superman døde ind Batman mod Superman; en undervældende og for det meste dårligt timet død. Lois kigger dystert over på den tomme sengepude, hvor Clark plejede at ligge hovedet. Traileren går derefter over, hvordan kriminalitet og terrorisme er steget siden Supermans død.

Det er interessant, fordi reklamestykket ser ud til at portrættere verden som at have bekymret sig mere om Superman end begge dele Man of Steel or Batman mod Superman. Du kan tjekke det ud nedenfor.

Det er en påmindelse om, hvor dårligt den største superhelt nogensinde er blevet håndteret af Warner Bros. og DC Cinematic Universe.

Den store, blå boyscout, mange af os er vokset op med, har aldrig dukket op i de dystre mørke omgivelser, vi har fået, hvor Superman bliver portrætteret som en egoistisk, hensynsløs, mindre end heroisk illegal alien.

Det er meget anderledes end hvordan DC meget omhyggeligt har udformet karakteren af ​​Wonder Woman, som ser ud til at repræsentere, hvad Superman plejede at være.

Justice League - Wonder Woman

På den lyse side er dette formentlig en af ​​de få trailere, der virkelig ser ud til at hamre de indsatser og vægt, der hviler på skuldrene af de brostensbelagte Justice League-medlemmer.

Batman indser, at uden Superman står de over for en seriøs kamp op ad bakke mod Steppenwolf, og de bringer også det punkt hjem, at han har brug for tunge muskler for virkelig at hjælpe med at redde Jorden fra en overjordisk invasion.

Det er rigtig ærgerligt, for det er svært at savne Superman i den kommende tid Justice League når det var svært at fastslå, om han hældede mere til at være en helt eller en skurk. Hans troskab var til Lois, men næppe til menneskeheden, hvilket fik ham til at virke fuldstændig uslidelig sammenlignet med Christopher Reeve, Tim Daly og Brandon Rouths portrættering af den ikoniske helt. Dette er selvfølgelig ikke et slag mod Cavill, det er et slag mod det faktum, at DC skruede over deres version af Captain America.

På den positive side ser i det mindste Jason Momoa ud til at have det sjovt som Aquaman, og er klart den mest badass gengivelse af karakteren nogensinde.

Justice League - Aquaman

Jeg har stadig ikke meget håb om Justice League men trailerne bliver bestemt bedre. Hele DC-universets dystre-mørke natur og forvandling af begunstigede helte til disse deprimerende, surmulende, knasende douchetasker inspirerer meget få forventninger til den kommende film, men forhåbentlig er den bedre sat sammen end den alt for lange og mindre-end-stjernelige Batman mod Superman.

Andre medier