Hvordan var artiklen?

1510700cookie-tjekInterstellar Prime skal udgives til pc den 17. december 2018
Medier
2017/10

Interstellar Prime skal udgives til pc den 17. december 2018

Dreamcatcher Studio er klar til at bringe gamere Interstellar Prime den 17. december 2018. Dette spil er i øjeblikket planlagt til pc via Steam Early Access og byder på jord-til-rumkampe, førstepersons/tredjepersonselementer, RTS-konflikter, basebygning, fuldt funktionelle skibe og planetarisk kolonisering. Den seneste demo- eller alfa-build er dog tilgængelig til download lige nu.

En gang vist på Steam Greenlight, Interstellar Prime har nu en Steam Early Access-side, der også afspejler en demo/alfa-build. Upolerede funktioner er givet, men ideen bag dette træk er at samle så meget feedback som muligt for at polere spillet op, mens det er i dets nuværende tilstand.

En gameplay-video, der forklarer en lang række funktioner, der virker, og som ikke virker, kan ses lige her. Videoen dækker minedrift, rumrejser, indvendig skibsnavigation, skibsmanøvrer, missionsmissionstyper og meget mere.

Videoen kommer forbi Dreamcatcher Studios YouTube-kanal og kan ses herunder.

Jeg er sikker på, at grafik, belysning, teksturer og modelfiler er i venteposition i øjeblikket, da fejl, korrekt fungerende mekanik og optimering sandsynligvis vil være den største bekymring.

Desuden er der ingen tvivl om, at udviklerne bag Interstellar Prime har en diamant ved hånden, men jeg tror, ​​at korrekt forvaltning af penge og tid vil spille en stor rolle i manifestationen af ​​bugsquashing og betydelige fremskridt. Når det er sagt, kan spillet, når dets 2018-udgivelse dukker op, tilbyde en unik første-person/tredje-person, RTS, rum til jord-simuleringsoplevelse, hvis alt går vel.

Hvis du vil spille demo- eller alfaversionen kan du ved at gå videre til moddb.com, som er ledsaget af en beskrivelse, der beskriver den aktuelle tilstand:

"Version 0.1 - demo af spilmotor. Den nuværende version af spillet skal demonstrere den aktuelle tilstand af vores spilmekanik og kernespiloplevelse. Det er singleplayer-tilstand, kun med nogle få missioner for spilleren at få fornemmelsen af ​​INTERSTELLAR PRIME-universet."

Der er også en anden måde at få adgang til demoen eller alfaen ved at trykke på "Download Demo”-knappen på højre side af dens Steam Early Access-side.

Mere information om Dreamcatcher Studio og Interstellar Prime kan findes på udviklernes Facebook-side.

Andre medier