Hvordan var artiklen?

1509690cookie-tjekIndsatte, psykologisk gyserspil lander på damp med blandede reaktioner
Medier
2017/10

Indsatte, psykologisk gyserspil lander på damp med blandede reaktioner

Iceberg Interactive og Davit Andreasyans psykologiske fængselsthriller, indsatte, har fundet vej til Steam-butikken. Spillet er tilgængeligt lige nu for kun $9.99, men i løbet af den første uge, hvor det er til salg, er det nedsat med 10% rabat for kun $8.99.

Spillet handler om en mand ved navn Jonathan, der har et mareridt om at være fanget i et rædselsvækkende fængsel. Han vågner op og finder ud af, at hans mareridt ikke er en drøm, men virkelighed. Spillere bliver nødt til at navigere gennem en labyrint af celler og fugtige gange for at opdage, hvilke sandheder der ligger under overfladen af ​​de rådnende fængselsgulve.

Spillet er en af ​​de horror-titler i walking-sim-stil, hvor du ikke har våben eller nogen som helst midler til at forsvare dig selv, men det handler mere om langsomt at udforske miljøet, mens historien optrævler. Du kan se lanceringstraileren for indsatte nedenfor for at få et indblik i, hvordan grafikken og gameplayet er.

Spillets seneste udgivelse på Steam-butikken gav det ikke de mest positive reaktioner. Ud af de 10 tilgængelige anmeldelser til spillet, er der en blandet pose resultater fra kunder.

De største klager handler om den langsomme og akavede bevægelseshastighed for karakteren, og hvordan længden af ​​spilletid er kunstigt forlænget, simpelthen fordi det er svært at bevæge sig rundt i omgivelserne.

Fantasiløst Håndtag forsøgte at opsummere den utilfredshed, de fleste anmeldere havde med indsatte, skrivning…

"Det er næsten mesterligt, hvor meget bevægelseshastigheden ødelægger et spil, der bare burde være lidt kedeligt og forvandler det til en af ​​de mest ubehagelige oplevelser på Steam, næsten værd at samle op (og så vende tilbage bare for at se det i aktion), begyndende med godt 3 minutters gang op ad en snoet trappe satte jeg mig på spidsen for, hvad jeg gik efter, og den kom sig aldrig.”

Nogle få mennesker roste spillets grundlæggende gåder og atmosfære, og nogle flere mente, at spillet byder på nogle generelle forskrækkelser. Det gennemgående tema i anmeldelserne er dog det indsatte er en lidt kedelig slogfest, på trods af at den har nogle anstændige billeder.

Hvis du vil lære mere eller se et par flere brugeranmeldelser, kan du gøre det ved at besøge Steam butik side.

Andre medier