Hvordan var artiklen?

1511830cookie-tjekIndie Pogo, Smash Bros-Style Fighter med indiekarakterer fuldender Kickstarter
Medier
2017/10

Indie Pogo, Smash Bros-Style Fighter med indiekarakterer fuldender Kickstarter

Kickstarter-kampagnen for Indie Pogo, indie-kampspillet med populære karakterer fra forskellige indie-udflugter, er blevet gennemført med succes. Ikke nok med det, men spillet er meget længere fremme i udviklingen, end du måske havde forventet, så du kan se det ankomme på Early Access tidligere snarere end et årti fra nu.

Kickstarteren sigtede efter $25,000, men holdet hos Lowe Bros. formåede at skaffe lidt over $41,000. I en opdateringsvideo bemærkede hoveddesigneren af ​​spillet, at det meste af kernemekanikken og spillefunktionerne allerede er på plads, og meget af arbejdet ligger nu i at erstatte pladsholdermenuerne, online multiplayer, single-player classic mode, og andre andre karakterer og stadier.

De arbejder i øjeblikket på to nye scener og overvejer at tilføje en scene fra Crypt of the Necrodancer, sammen med tilføjelse af en karakter og scene fra Awesomenauts.

De arbejder også på de nye karakterer, de nåede at erhverve sig under Kickstarter, inklusive Octodad fra Octodad, Download Kid og Dust fra spillet Støv: En Elysian Tail. De tilføjer også Kick fra Divekick og karakteren fra Enter The Gungeon.

De har i øjeblikket spilbare karakterer fra populære indie-titler som Freedom Planet, Teslagrad, Shovel Knight, Rivals of Aether, VVVVVV, Bit.Trip, Inti Creartes Gunvolt, og den enarmede, enøjede heltinde fra Næste Penelope.

De er i øjeblikket indstillet til at udgive spillet på et tidspunkt i marts 2018 næste år på pc. Det bemærkes dog i videoen ovenfor, at ikke alle karaktererne muligvis kommer med i udgivelsen, men de kan tilføjes efter udgivelsen, når de er færdige.

Spillets tema er omkring asymmetriske platformskampe, hvilket gør det lidt mere udfordrende end en typisk Super Smash Bros., kamp. Hvis du er interesseret i at lære mere, kan du besøge officielle Kickstarter side.

Andre medier