Hvordan var artiklen?

1511580cookie-tjekHunt: Showdown annonceret for at ramme tidlig adgang, ny video afslører gameplay
Medier
2017/10

Hunt: Showdown annonceret for at ramme tidlig adgang, ny video afslører gameplay

Under E3 2017 fik vi at se nogle optagelser af Cryteks kommende first-person PvP/PvE spil kendt som Hunt: Showdown. Fra nu af har udviklerne bag spillet indgået et samarbejde med et andet publikationswebsted for at vise sin Steam Early Access-side og in-game-optagelser, som afslører 12 minutters gameplay.

Hvis du ikke ved hvad Hunt: Showdown sigter mod at tilbyde, er spillet i sit hjerte et "konkurrencedygtigt førstepersons PvP dusørjagtspil", der blander "tunge PvE-elementer" for at tilføje variation til sin kerne. Spillet er udviklet af skaberne af Crysis, og udforsker "verdens mørkeste hjørner" i et forsøg på at indkapsle overlevelseselementernes psykologiske rædsel i et kampbaseret format.

Kampe i Hunt: Showdown start med fem hold af to med et mål om at spore deres mål. Når et af holdene har fundet og elimineret målet, starter en anden fase, hvor holdet skal kæmpe for deres dusør - og bliver et mål for hver anden jæger, der er tilbage på kortet, at se.

Hunt: Showdown vil indeholde et permanent dødssystem, men der er en fangst ved denne ting kaldet død, og det er Bloodline. Gennem døden vil du stadig være i stand til at gå videre i rækken af ​​jægere via din blodlinje, som deres erfaring vil blive overført, hvor den senere kan anvendes til dine andre jægere.

Når du ser over til de heldige, der snød døden, med andre ord dem, der kom ud af kortet i live, vil du være i stand til at bruge de penge og erfaringer, du har opnået, til at opgradere dine jægere og forberede dig til næste kamp. Fangsten er dog, hvis du dør, vil al din indtjening gå tabt, bortset fra din oplevelse.

Nu hvor du ved, hvad Hunt: Showdown har at byde på, kan den seneste Steam Early Access-trailer ses lige her, med tilladelse fra IGN.

Dernæst kommer 12 minutters gameplay, som IGN og Crytek arbejdede sammen om at lave, som ligger nedenfor.

Ingen platformudgivelse eller dato er blevet annonceret, men givet Steam tidlig adgang trailer, vi ved, at den vil være på vej til pc.

Til sidst mere information om Hunt: Showdown kan findes over på huntshowdown.com.

Andre medier