Hvordan var artiklen?

1512080cookie-tjekHumble Bundle bliver købt ud af IGN
Industri Nyheder
2017/10

Humble Bundle bliver købt ud af IGN

Jeffrey Rosen, medstifter og administrerende direktør for Humble Bundle, postede en nyhedsblog på den officielle Humble Bundle hjemmeside, der meddeler, at virksomheden er købt ud af IGN.

Meddelelsen kom hurtigt og hurtigt, som et barberblad henover halsen, eller en midnats-stalker, der snuppede pungen fra en ung kvinde, der valser gennem en mørk gyde. Rosen udbryder, at de vil fortsætte med at levere den service, de altid har leveret, men med de ekstra ressourcer og hjælp fra IGN, skriver han...

"Vi valgte IGN, fordi de virkelig forstår vores vision, deler vores passion for spil og tror på vores mission om at fremme fantastisk digitalt indhold og samtidig hjælpe velgørenhed. Jeg kan ikke komme i tanke om en bedre partner end IGN til at hjælpe Humble Bundle med at fortsætte vores søgen.

 

"Vi vil arbejde hårdere end nogensinde for at give dig de bedste spilpakker, bogpakker og butikssalg, samtidig med at vi plejer Humble Monthly og vores nye udgivelsesinitiativ. Vi vil beholde vores eget kontor, kultur og fantastiske team med IGN, der hjælper os med at fremme vores planer. Vi vil samle endnu flere penge ind til velgørenhed.”

Mange mennesker blev overvældet over, at et nyheds- og anmeldelseswebsted for videospil ville købe et distributionssted for videospil. Spørgsmål om etik i journalistik rejst over nyhederne som en stor, sort, dunkende, intimiderende... tordensky, der truer over en malerisk by.

Vi ved ikke præcist, hvordan IGN vil håndtere distribution af indhold gennem Humble Bundle, hvis de overhovedet har at gøre med distribution. Vi ved heller ikke, om der vil være tilknyttede kampagner, når anmeldelser går op for spil, der muligvis sælges i Humble Bundle Store.

For nu har en masse mennesker rejst deres skeptiske briller for at holde øje med, hvordan det hele udvikler sig, og involverer en af ​​verdens største videospilanmeldelser, der tager ansvaret for en af ​​de hurtigst voksende digitale distributionssteder for pc-spil og andre digitale gods.

Andre nyheder i branchen