Hvordan var artiklen?

1512670cookie-tjekHer er hvorfor Activisions godkendte Loot Box-patent er giftig
Angry Assault
2017/10

Her er hvorfor Activisions godkendte Loot Box-patent er giftig

Activision ansøgte tilbage i 2015 om et mikrotransaktions loot box matchmaking-patent, der ville blive godkendt i denne uge. Patentet opfordrer spillere til at købe mikrotransaktioner ved at manipulere matchmaking multiplayer-algoritmer for at øge chancen for, at en spiller køber loot boxes.

Til at begynde med har Activision ikke lagt denne nye mikrotransaktion loot box matchmaking patentalgoritme i nogen af ​​sine spil endnu. Men tanken om, at denne giftige bestræbelse gør det tættere på at blive en ting, er meget grusom og ægte.

Jeg vil vædde på, at du dog tænker, "men hvorfor Ethan? Hvad gør det hele så slemt?" Nå, lad os tage et godt kig på patentets ordlyd og hvor giftigt det er via uspto.gov:

"I et særligt eksempel er juniorspiller kan ønske at blive en ekspert snigskytte i et spil (f.eks. som bestemt ud fra spillerprofilen). Det mikrotransaktionsmotor kan matche juniorspilleren med en spiller, der er en meget dygtig snigskytte i spillet. På denne måde, juniorspilleren kan blive opfordret til at foretage spilrelaterede køb såsom en riffel eller anden genstand, der bruges af teltafspilleren."

Fangede du noget af det? I lægmandstermer forklarer patentet, hvordan en eller anden lavtstående noob, der lige er kommet i puberteten, ønsker at blive en Dorito, Mountain Dew, no-scope 720 snigskytte, der ryger klamme stumper, men han bliver matchet med en wannabe MLG-proff og bliver moppet. Noob'en har det dårligt og bliver konstant matchet med lignende højkaliber spillere sammen med matchmakingskærme fyldt med loot box/mikrotransaktionskøb, der hævder at øge noobens færdigheder. Alt dette bombardement fører til et køb eller flere loot box-køb af både noob og MLG pro.

Tror du mig ikke? Den næste del bekræfter blot ovenstående:

"Hvis du gør det, kan det øge et niveau af nydelse for spilleren for det spilrelaterede køb, hvilket kan tilskynde til fremtidige køb. For eksempel, hvis spilleren købte et bestemt våben, mikrotransaktionsmotoren kan matche spilleren i en gameplay-session, hvor det bestemte våben er yderst effektivt, hvilket giver spilleren et indtryk af, at det pågældende våben var et godt køb. Dette kan tilskynde spilleren til at foretage fremtidige køb for at opnå lignende gameplay-resultater."

Så denne mikrotransaktionsmotor rigger bogstaveligt talt kampe baseret på loot box-køb og parrer folk med andre mennesker, der er langt over deres færdighedsniveau for målrettet at opmuntre taberen til at købe "forbedringer" via loot box-mikrotransaktioner? Det er mere end giftigt... det er lumsk!

Med den hastighed, som Activision, DICE, EA og andre triple-A-virksomheder går, skal du måske bare købe en loot box og håbe, at den åbner Start Menu så du kan komme med i spillet. Seriøst, hvis ingen boykotte loot boxes, vil andre virksomheder se, at mikrotransaktioner ikke kun tjener penge, men de skaber også en afhængighed, så hvorfor så ikke gemme vigtige ting bag loot boxes, hvis der ikke er nogen modstand?

Tiden kommer, hvor latterlige foranstaltninger og loot boxes vil invadere grundlæggende funktioner, og hvem har magten til at stoppe alt dette? Dig, din stemme og din pengepung.

Andet vredt angreb