Hvordan var artiklen?

1508370cookie-tjekHawken lukker ned den 2. januar 2018, før det graduerede tidlig adgang
Nyheder
2017/10

Hawken lukker ned den 2. januar 2018, før det graduerede tidlig adgang

Nu er her den slags nyheder, der virkelig ikke inspirerer nogen tro hos spilpublikummet, når det kommer til Early Access-titler. Hawken Entertainment annoncerede for nylig, at de vil lukke serverne for Hawken, first-person mech shooter, kommer den 2. januar 2018.

Blues spottede nyheden over på den officielle Steam Community side, hvor de udrullede de triste nyheder for spillet, der aldrig blev uddannet fra Early Access. Faktisk var den sidste opdatering til spillet fra den 24. maj 2017, hvor udviklerne talte om endelig at dimittere fra Early Access gennem en "blød lancering"-periode. Spillet nåede dog aldrig sin endelige destination og har i stedet opholdt sig i skærsilden i Early Access, siden det debuterede i programmet tilbage den 14. februar 2014 for tre år siden.

Udtalelsen fra udviklerne lyder...

"Efter 3 gode år lukker vi PC Steam-serverne ned for at omfokusere vores udviklingsindsats. PC-spillet bliver officielt fjernet den 2. januar 2018, og alt DLC og indhold, der kan købes, vil også være utilgængeligt fra og med i dag."

I det mindste besluttede de at lukke alle DLC-køb. Nogle udviklere holder pengebutikken åben lige indtil skumringen af ​​spillets lukning.

Dette træk er ikke så overraskende i betragtning af, at samfundet langsomt begyndte at tænde på dem alligevel, hvor anmeldelserne flyttede fra "Positiv" til "Blandet"-området.

Spillere så dybest set skriften på væggen i god tid før udviklerne annoncerede, at de ville aflive støtten til mech-shooteren.

Meget gerne Huxley, Hawken formåede aldrig rigtig at vinde ordentligt terræn med fællesskabet, fordi det enten blev evigt forsinket og ikke kunne få noget markedsføringsmomentum, eller da det blev tilgængeligt, bedre spil som f.eks. titanium tilfælde allerede var stillet til rådighed.

Det indeholdt nogle okay modes, såsom co-op bot-destruktion og missilangreb, ud over standard hold deathmatch modes, men generelt var det bare et af de spil, der var for lidt, for sent.

Early Access-beskrivelsen forklarer heller ikke engang korrekt, hvor længe udviklerne planlagde at blive i Early Access. På dette tidspunkt er de tre år inde og kæmper stadig med betaen... ja, på dette tidspunkt vil spillet aldrig forlade betaen, fordi det lukker ned i januar 2018.

Eftersom Hawken er gratis at spille, hvis du nogensinde har ønsket at vide, hvordan spillet var, kan du prøve det på Steam butik før serverne lukker ned for altid. Det er ikke sådan, at du ville miste noget... undtagen måske båndbredde.

Andre nyheder