Hvordan var artiklen?

1510840cookie-tjekGuardians Of Arcadia, Classic JRPG er klar til at ankomme på Xbox One og Steam
Medier
2017/10

Guardians Of Arcadia, Classic JRPG er klar til at ankomme på Xbox One og Steam

Fabula Epica annoncerede for nylig, at den klassisk fremstillede, nostlgia-drevne JRPG, Guardians of Arcadia, er indstillet til at komme på Xbox One og Steam. De giver ikke en nøjagtig udgivelsesdato for, hvornår spillet lanceres, men de informerer gamere om, at det er et tilbagevenden til den gamle måde at spille på med chibi-design, karakterdrevne historier og strategisk turbaseret kamp.

Guardians of Arcade handler om en gruppe usandsynlige helte ledet af Hikaru og hans søster, Aki, mens de begiver sig ud på et eventyr for endelig at vælte den despotiske general, Nero af Baikal.

Selvfølgelig virker plottet simpelt nok, men nogle gange er det de enkle ting i livet, der er de mest underholdende.

Du kan se, hvordan spillet ser ud med traileren nedenfor.

3D-rollespillet bliver lavet i Unity 3D-spilmotoren. Grafisk bruger spillet den gamle 3D phong-stil skyggelægning med sværtede konturer. Designmæssigt ser karaktererne ud, som om de kommer lige ud af en GameCube-titel.

Der er lidt præstationsrystelser, mens hovedpersonen løber rundt, og miljøerne ser ud, som om de er skaleret til giganter – men de faktiske aktiver er ikke så dårlige. Den turbaserede kameravinkel lytter tilbage til Legend of Legaia-stil kameraarbejde, hvor det var lavt og tæt på kampen.

Det er svært at vurdere, hvordan spillet er baseret på traileren, men det er stadig lidt groft rundt om kanterne. Som vist i traileren har de en tidlig 2018-udgivelse skrevet ind til spillet.

Jeg ved ikke, hvor godt det vil klare sig, men navnet og præmissen er ret lovende. Jeg skulle helt klart se mere, før jeg hoppede på hypevognen. Forhåbentlig vil de udrulle nogle flere promo-trailere frem til udgivelsen.

I mellemtiden kan du lære mere om Guardians of Arcadia ved at besøge Steam butik side.

Andre medier