Hvordan var artiklen?

1508700cookie-tjekGrim Dawn: Ashes Of Malmouth Expansion lanceres 11. oktober
Medier
2017/10

Grim Dawn: Ashes Of Malmouth Expansion lanceres 11. oktober

Crate Entertainment annoncerede, at en helt ny udvidelsespakke er på vej til Grim Dawn kaldet Ashes of Malmouth. Action-RPG'et hyldes ofte som en sand efterfølger til Diablo II, modtog også en ny trailer til den kommende udvidelse, der giver spillere både et førstehåndsblik på den filmiske side og gameplay-siden.

Den 50 sekunder lange intro til udvidelsen er en håndmalet film, der starter med, at en portal åbnes, og et elitært monster kommer igennem. Vi kommer så til at se en række vederstyggeligheder, der dræber og æder mennesker.

Du kan tjekke det ud nedenfor.

Billederne i den trailer passer virkelig godt til titlen på Grim Dawneh

En anden trailer blev også udgivet for yderligere at vise, hvordan de nye miljøer ser ud i den kommende udvidelsespakke, samt nogle af de fjender, du vil støde på undervejs.

60fps traileren gør et fint stykke arbejde med at fremhæve nogle af de virkelig friske og cool udseende miljøer, inklusive en gotisk by oversvømmet med zombier, skove overhalet af korruption og den nye Necromancer karakterklasse, der kan tilkalde de udøde til at hjælpe med under kamp.

Du kan tjekke det ud nedenfor.

Den nye udvidelse inkluderer også en ny købmand, 300 helt nye genstande at indsamle, 14 nye konstellationer, 40 nye chefer og mini-bosser, sammen med de helt nye miljøer.

Den to minutters trailer formår at gennemse alt indholdet på en ret detaljeorienteret måde uden at overeksponere spillere for udvidelsen eller give alle hemmelighederne væk. Det er en dejlig afbalanceret forfremmelse. Jeg glemte, hvor glat dette spil spiller efter at have set videoerne igen. Det blev både promoveret og overskygget under udgivelsen af Diablo III og hele auktionshusets dille med rigtige penge. Men det er rart at se, at Crate har været i stand til at skabe sin egen identitet til spillet.

Igen kan du kigge efter Grim Dawn: Ashes of Malmouth udvidelse til at gå live på pc fra den 11. oktober i næste uge.

Andre medier