Hvordan var artiklen?

1507830cookie-tjekGolem Gates, RTS-kortspil, der skal ramme pc i begyndelsen af ​​2018
Medier
2017/10

Golem Gates, RTS-kortspil, der skal ramme pc i begyndelsen af ​​2018

Leder du efter et kommende RTS-kortspil? Hvis ja, søger Laser Guided Games og Hollow Earth at sende ud Golem Gates engang tidligt i 2018 til pc via Steam. Spillet er i øjeblikket i sin udviklingsfase, men to videoer, der viser en teaser-trailer og gameplay, er nu tilgængelige for visning.

Den slags Golem Gates blander funktioner fundet i et real-time strategispil, multiplayer online kamparena titel og kort kamp simulator til én, som skaber det af Laser Guided Games og Hollow Earths kommende spil.

På overfladen får spillerne til opgave at samle disse specielle ting kaldet tryllekort, der er bedre kendt som glyffer. Hvis du samler nok af disse kort, kan spillere strategisk placere dem i et kortspil, der kan fordobles som din masterplan.

Ifølge udviklerne siges kampe at være tempofyldte og "meget taktiske" med strømlinet ressourcestyring for at opretholde en effektiv mængde konflikter i et forsøg på at holde hovedfokus på handling. Med andre ord spiller strategi en nøglerolle, men handling viger ikke tilbage fra hovedscenen.

Endvidere Golem Gates indeholder en enkeltspiller-kampagne, der er historiedrevet og har forskellige konkurrence- og samarbejdsformer for forskellige smagsvarianter. Det betyder, at hvis du vil have en kampagne, der tester din magt, og en multiplayer-mode, der sætter forskellige spillere sammen, så tro bedst på, at du har en række forskellige modes ved hånden.

En måde at finde ud af, hvor meget merit vil være på Golem Gates' kerne er de to videoer, der dækker det kommende spil, som kan ses lige her takket være Golem Gates' YouTube-kanal.

Ser det Golem Gates har mange måneder tilbage, før det debuterer til offentligt forbrug, med en udgivelsesdato i begyndelsen af ​​2018, er det sikkert at antage, at spillet vil blive bedre poleret og udfyldt. Hvis du dog vil vide mere om dette spil, kan du gå videre til laserguidedgames.com.

Andre medier