Hvordan var artiklen?

1509300cookie-tjekGOG.com tilføjer 8 SNK Neo Geo, Arcade Classics til kataloget
Medier
2017/10

GOG.com tilføjer 8 SNK Neo Geo, Arcade Classics til kataloget

GOG.com og SNK annoncerede, at mange af de klassiske Neo Geo- og arkadeklassikere i øjeblikket er tilgængelige til køb lige nu på GOG.com sammen med nogle massive rabatter på SNKs bibliotek på det DRM-frie digitale distributionssted med op til 75 % rabat på kataloget over titler.

De otte nye til GOG.com inkluderer Sengoku 3, Real Bout Fatal Fury 2, Art of Fighting 2, Neo Turf Masters, Garou: Mark of the Wolves, Shock Troopers 2nd Squad, Ironclad og Pulstar.

jeg plejede at spille Garou en hel del. Terry så ud til at være på sit bedste i den. Jeg var ikke så opsat på, at Kim havde mødt sin ende i hænderne på Freeman, men der var et væld af potentiale, da Terry havde taget Rock under sine vinger og trænet ham til ikke at være som sin far Geese Howard.

Det er også rart at se noget kærlighed blive vist til Sengoku 3, det er virkelig en af ​​de mere undervurderede hack-and-slash beat-'em-ups fra Neo Geo-biblioteket.

Shock Troopers 2 er en anden undervurderet perle, med fantastisk grafik og isometrisk gameplay, der var ud over alt, hvad der var ude på det tidspunkt på konkurrerende konsoller. Det holder også stadig den dag i dag, hvilket viser, at SNK virkelig var foran kurven på mange måder tilbage i 1990'erne.

Ud over de otte klassiske spil, der slutter sig til GOG.com-biblioteket af DRM-fri spil, er der også udsalg på alt SNK, lige fra 50 % rabat til 75 % rabat på SNK fighter pack, action pack og arcade pack, Som indeholder Metal Slug spil, Samurai Shodown, Fatal Fury og King of Fighters.

Du har kun indtil den 9. oktober til at få fingrene i rabatterne, hvilket giver et væld af virkelig fantastiske spil tilgængelige for så lidt som $1.49. Du kan få fat i nogle SNK-spil billigt lige nu ved at besøge GOG.com butiksside.

Andre medier