Hvordan var artiklen?

1512430cookie-tjekGearbox Writer jobopslag kunne være for Borderlands 3
Medier
2017/10

Gearbox Writer jobopslag kunne være for Borderlands 3

Gearbox har et mystisk spil i værkerne, som siges at være et multiplayer-skydespil ved navn Project 1v1. Det samme udviklerhold har også Borderlands 3 i gang. En ny forfatterjobliste kunne antyde sidstnævntes udvikling snarere end førstnævnte.

Fanger vind fra publikationssiden GameRant at Gearbox er på udkig efter at ansætte flere mennesker, et bestemt job, der er forbundet med Gearbox ansættelsessession, er tilfældigvis under grundig undersøgelse og er en skribent til en "AAA FPS/RPG".

Det er sikkert at være skeptisk over for denne nye stillingsopslag og ikke relatere den til Borderlands 3, men der synes at være stærke bånd, der antyder, at dette skrivejob er til Borderlands 3 og ikke til Project 1v1.

For det første forklarer skribent-joblisten, at Gearbox leder efter en, der kan skrive til en uanmeldt stor titel, der har RPG-elementer og "stærke karakterer" og "central fortælletråd", som kan læses nedenfor:

"søger efter nogen til at slutte sig til forfatterteamet for en uanmeldt AAA FPS/RPG-hybrid med stærke karakterer og en central fortælletråd."

Ifølge udgivelsessiden lærer vi også, at denne person vil "skrive, slå op og gentage scripts på linje med etablerede historie- og plot-konturer". Desuden vil denne person dække skrivedialog til "voice-overs" og "missionsrelateret" tekst. Det der tyder stærkt på at dette job er relateret til Borderlands 3 er følgende tekst, der lyder, at du skal have en "kærlighed for komedieskrivning".

Selvfølgelig kan alt dette dog være for Gearbox andet spil, da vi ikke har noget endeligt svar på, hvad der virkelig foregår lige nu i studiet, men hvad der er sikkert er, at Gearbox har 90 procent af sit team, der arbejder eller fokuserer på Borderlands 3, hvilket betyder, at dette job måske være til Sci-Fi first-person shooter RPG.

Mere information om denne stillingsopslag kan findes på gearboxsoftware.bamboohr.com.

Andre medier