Hvordan var artiklen?

1511440cookie-tjekFrank Grillo er hjulmanden i Netflix' nye film
Medier
2017/10

Frank Grillo er hjulmanden i Netflix' nye film

Netflix har en ny film, der udkommer den 20. oktober, kaldet The Wheelman. Det er et Frank Grillo-film, og det er en perfekt brugbar action-thriller inden for undergenren, der kører hele natten.

Grillo blev født til at spille den hårdhændede, allemand i kvalitetslavet lavbudget actionfanfare, og siden The Purge 2: Anarchy, ser det ud til, at han slår sig. Den nye trailer til The Wheelman er et kryds mellem Telefonboks og Nicolas Winding Refn's Drive, med nogle åbenlyse elementer løftet fra Walter Hills uforglemmelige klassiker Driver.

Traileren er kun et minut og 40 sekunder lang, men den indeholder nok intriger og action til at få den til at ligne en rigtig seværdig film. Tjek det ud nedenfor.

Jeg ved, at mange mennesker ikke kan lide Netflix for at gå op i prisen, for at adoptere SJWism og injicere det i deres film og serier, og for generelt at være apologeter for stigningen i falske nyheder fra mainstream-medierne, men det gør du heldigvis. behøver ikke at understøtte Netflix i visning The Wheelman. Du kan faktisk se det i et teater nær dig i en begrænset periode.

Filmen følger grundlæggende Grillo's Wheelman, da han assisterer to røvere ved et røveri. Grillo ender med at modtage et mystisk opkald, der siger, at han skal opgive de to røvere, fordi de planlægger at dræbe ham. Den, der ringer, tvinger Grillo til at tage en masse beslutninger på et splitsekund, mens han kører rundt i byen og bliver engageret i det ene intense scenarie efter det andet, hvilket resulterer i de uundgåelige biljagter, skudvekslinger og knytnævekampe.

Det ser ikke banebrydende ud, men det ser ud til, at det kunne blive en sjov film til lørdag aften, hvor man tager sofaen en tur med en spand popcorn i et par timer.

Mens gode actionfilm ikke ser ud til at være til stede alt for ofte i de store budgetkredse i Hollywood længere, på grund af alle de udøvende producenter, der bruger alle deres karismapoint på at forsøge at tvinge skuespillerinder og assistenter til at se dem brusebad på et hotelværelse under et hotelværelse. "pizzafest", i det mindste er der et par lavbudget-film hist og her, der ser ud til at være værd at se.

Andre medier