Hvordan var artiklen?

1509720cookie-tjekFranchise Hockey Manager 4 nu tilgængelig
Medier
2017/10

Franchise Hockey Manager 4 nu tilgængelig

Out of the Park Developments udgav for nylig sports management-spillet Franchise Hockey Manager 4 ind i Steam-butikken. Spillet byder på 24 ligaer fra hele verden og har en kampagne, som du kan spille helt tilbage i 1917.

Du påtager dig rollen som en general manager, hvis opgave er at tage dit hold og hjælpe med at dyrke dem, så de kan race til toppen og vinde Stanley Cup i slutningen af ​​sæsonen.

Du kan spille gennem hele sæsonen 2017 til 2018, med hold og spillere fra det virkelige liv takket være, at Out of the Park har erhvervet den officielle NHL-licens. Så du vil se de autentiske logoer, uniformer, trøjer og arenaer, inklusive 31 hold fra de mindre og større ligaer i Nordamerika, de canadiske store juniorligaer og de europæiske hockeyligaer.

Du kan tjekke traileren nedenfor for at se al den statistiske fil, skærmskift, ledelsesopgavestyring, som du skal udføre i Franchise Hockey Manager 4.

Traileren dækker over, hvordan du kan styre holdet enten som træner eller manager. Du er i stand til at spejde efter talenter i en detaljeret talentliste, samt lave byttetilbud med andre hold for at erhverve de bedste og dygtigste hockeyspillere i ligaen.

Det er designet til at give spillere den form for kontrol og dybde, der findes i Segas Football manager serie, men for hockey.

Nyt i spillet er evnen til at påtage sig rollen som Vegas Golden Knights. Du kan udstyre deres liste med nogle nye (eller gamle) talenter og give dem et godt løb gennem sæsonen i et forsøg på at jagte Stanley Cup.

Du kan også oprette dine egne hold, dine egne spillere, dine egne ligaregler, dine egne managere og alt andet derimellem. Hvis du holder af detaljer, vil du finde masser af dem i Franchise Hockey Manager 4.

Du kan lære mere ved at besøge embedsmanden Steam butik side, hvor spillet er tilgængeligt for $39.99.

Andre medier