Hvordan var artiklen?

1508670cookie-tjekForza Motorsport 7 Loot Boxes gør spillere rasende
Nyheder
2017/10

Forza Motorsport 7 Loot Boxes gør spillere rasende

Microsoft har eksperimenteret med nye måder at tjene penge på deres spil. En af de nye metoder inkluderer loot boxes. Det er en populær funktion, der har skabt bølger i forskellige free-to-play og triple-A spil som f.eks Overwatch. Spilmuligheden for at låse op for nyt gear Forza Motorsport 7 er kun afhængig af in-game valuta i øjeblikket, men nogle spillere føler, at det er en forløber for Microsoft og Turn 10 Studios at begynde at opkræve betaling for loot boxes via cash shop.

YouTuber stikkontakt Ganske godt spil opsummerer hele situationen inden for en ni minutters video, der dækker begge sider af spektret.

Tingene startede, da spillere bemærkede det Forza Motorsport 7 havde loot boxes i selve spillet. Ifølge Turn 10 Studios kunne du købe kasserne ved kun at bruge valuta i spillet, og du var ikke forpligtet til at bruge rigtige penge.

Men senere på Turn 10 annoncerede, at de ville overveje at tilføje en token-mulighed til spillet, i lighed med den forrige Forza Motorsport udflugter, hvor du kan bruge rigtige penge på kontantbutikken for at låse op for nye køretøjer, dele og tilpasningsgenstande. Det bekræftede dybest set frygten for mikrotransaktioner, som fans havde hele tiden.

I en erklæring til Ars Technica, Turn 10 forklaret...

"Når vi har bekræftet, at spiløkonomien er afbalanceret og sjov for vores spillere ude i naturen, planlægger vi at tilbyde Tokens [en valuta for rigtige penge, der fungerer som CR] som et spørgsmål om spillerens valg. Nogle spillere sætter pris på at bruge Tokens som en måde at få øjeblikkelig adgang til indhold, der kan tage mange timer at anskaffe i det normale spilforløb. Der vil også være en mulighed i spilmenuen for at slå Tokens helt fra."

Dette svar faldt dog ikke i god jord hos spillere, og de besluttede sig for at gøre det eneste i deres magt, de ved, hvordan de skal gøre for at få store virksomheders opmærksomhed: gennemgå bombe produktet.

etum86M

Turn 10 svarede ved at sende en besked til Eurogamer, hvor de sagde...

”Vores fans er grunden til, at vi laver spil, og det vigtigste for os er, at vi har åben kommunikation med dem. Så snart vi hørte fra vores fællesskab, at der var forvirring om VIP-beskrivelsen i Windows Store, opdaterede vi den med det samme."

Opdateringen dæmpede ikke situationen meget, og vendte fansene yderligere imod dem, da det blev indset, at de kreditter, der er inkluderet i VIP-passet, faktisk er kort med begrænset brug, og når de alle er brugt op, er det tilbage til at male efter loot boxes ligesom alle andre, der ikke betalte for VIP-passet.

Hele dette lagdelte indtægtssystem for at få folk til at spille, købe, spille noget mere, vil sandsynligvis have en udløbsdato på forbrugernes tålmodighed. Til sidst vil folk bare holde op med at købe, og når det fuldstændig tanker en franchise, kan du forvente, at den franchise bliver iset ... ligesom hvad der skete Dead Space, Command & Conquer, Tony Hawk, og enhver anden franchise, der var horet ud til det punkt, hvor de indkaldte afsky hos spillere.

Andre nyheder