Hvordan var artiklen?

1511000cookie-tjekFortnite Battle Royale Mode tiltrækker 10 millioner spillere på 2 uger
Industri Nyheder
2017/10

Fortnite Battle Royale Mode tiltrækker 10 millioner spillere på 2 uger

Jeg tror, ​​jeg kan se hvorfor Bluehole var så blå i ansigtet om Epic, der indsætter en Battle Royle-tilstand i deres spil Fortnite. Epic Games annoncerede, at de har formået at tiltrække 10 millioner spillere til den gratis tilstand i løbet af blot to uger, hvilket er antallet af spillere, som Blueholes PlayerUnknown's Battlefields hævet i løbet af flere måneder.

Bluehole mærker helt sikkert konkurrencen fra Epics hurtigt sammensatte overlevelsestilstand for op til 100 spillere. Derudover var virksomheden bekymret for, at Epic ville bruge Blueholes teknologi, der var designet til at håndtere 100 spillere i et enkelt skår, som var optimeret til Unreal Engine 4, og anvende det til deres eget spil. Nå, det ser ud til, at det er præcis, hvad Epic gjorde.

Virksomheden udsendte en pressemeddelelse om, at de har overgået 10 millioner spillere på to uger for Fortnite s Battle Royale-tilstand.

Nu er der et par forbehold her, som bør forklares for at sætte denne figur i perspektiv. Først og fremmest, og vigtigst af alt, Fortnite s Battle Royale-tilstand er gratis. Det er en gratis download, og alt du skal gøre er at tage fat i klienten og hoppe ind. Så selvom det er en imponerende bedrift, er det i bund og grund en af ​​de mest populære spiltilstande, der lige nu er gjort gratis. Og sandsynligvis alle, der spillede PlayerUnknown's Battlefields skulle tjekke det ud - især da det spil samlede mere end 10 millioner faktisk betalende kunder.

En anden ting at huske på er, at de kun har 44,494,571 timer logget på samlet spilletid for alle 10 millioner spillere. Dette bryder ned til kun 4.4 timer pr. spiller. Det er slet ikke særlig imponerende. Det betyder, at millioner af mennesker har downloadet tilstanden, tjekket den ud og derefter bøvlet for at spille eller gøre noget andet.

Jeg tror, ​​at Epics jerry-rigged-tilstand var en test for at se, om der var en demografi der kunne tjene penge på. Udefra og kigger ind, kan jeg bestemt sige, at tallene ikke lyver, og der er bestemt et publikum til Fortnite s mode. Sagen er, at spilletid er lav for tilstanden, og om folk vil blive ved eller ej, er en anden sag. Jeg forestiller mig, at Bluehole var bange for nyheder som denne, fordi Epic's Fortnite kunne begynde at spise sig ind PlayerUnknown's Battlefields spillerbase, meget på samme måde som The WarZ forbedret hype for Dean "Rocket" Hall's Dayz.

Du kan give den gratis tilstand i Fortnite en hvirvel lige nu ved at downloade klienten fra den officielle hjemmeside og afprøve den selv. Fortnite's vigtigste overlevelsestilstand er i øjeblikket i betalt tidlig adgang, og vil blive udgivet i sin helhed som en gratis-to-play-titel næste år.

Fortnite Battle Royale Infographic

Andre nyheder i branchen