Hvordan var artiklen?

1512250cookie-tjekFlying Tigers: Shadows Over China lanceres på Xbox One
Medier
2017/10

Flying Tigers: Shadows Over China lanceres på Xbox One

Det afslørede Ace Maddox i dag Flygende tigre: Skygger over Kina lanceres til Xbox One på 12 forskellige sprog i Europa, Nordamerika og Asien på et tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Udvikleren og udgiveren kom med meddelelsen sammen med udgivelsen af ​​en helt ny trailer, der viser spillet, der kører på Xbox-hardwaren.

Du kan tjekke traileren nedenfor.

Jeg var bestemt chokeret over, at spillet blev bedømt som 'M' for Mature. Tilsyneladende har den en masse blod, grimt sprog og den form for vold, der undslipper fra Teen-vurderingen. Hvis de tilføjede loot boxes, ville ESRB måske se positivt på dem og give dem en lavere vurdering?

I hvert fald viser traileren, hvordan spillet vil se ud på Xbox One, og vi kommer til at se et par af flyene sætte deres præg over Asien.

Traileren fremhæver de historiske fakta omkring De Flyvende Tigre, og hvordan Roosevelt havde sat dem på en hemmelig mission for at hjælpe de allierede styrker i Kina.

Selve gameplayet minder meget om dem som Blazing Angels, hvilket giver spillere en mere arkade-tema flyveoplevelse i modsætning til den mere hårde oplevelse, du måske får ved at spille spil som f.eks. Krigstorden or Warbirds.

Imidlertid Flying Tigers er et af de sjældne spil, der foregår under Anden Verdenskrig, der fokuserer på Kina-Burma-Indien-kampagnen, der beskæftiger sig med hemmelige luftmissioner, lige fra dogfighting til rekognoscering til bombning.

Ud over den fuldt udfyldte singleplayer-kampagnetilstand, som er bundet til at give Rød Baron fans og Flygende esser aficionados en smag af nostalgi, er der også en grundigt udfyldt multiplayer-komponent til stede i spillet, hvilket giver spillerne mulighed for at gå head to head i enten to-spiller PvP-missioner eller duke det ud i 16-spiller luftkampe.

Spillet skal snart udkomme på Xbox One, men vi ved endnu ikke hvornår. Hold øje med den officielle udgivelsesdato.

Andre medier