Hvordan var artiklen?

1509020cookie-tjekFell Seal: Arbiter's Mark kombinerer håndtegnede scenarier med taktisk RPG-mekanik
Medier
2017/10

Fell Seal: Arbiter's Mark kombinerer håndtegnede scenarier med taktisk RPG-mekanik

Ægteparret, der udgør 6EyesStudio, har arbejdet på at samle midler til deres spil Fell Seal: Arbiter's Mark. Det taktiske turbaserede spil ser spillere i kommandoen over en gruppe karakterer, der giver mulighed for nogen ret dyb tilpasning, som normalt ikke ses i håndtegnede RPG-titler som denne.

Spillet vil byde på mere end 40 forskellige specialfremstillede miljøer at rejse gennem, med en historie, der vil strække sig over 35 timer under en normal gennemspilning, med 10 ekstra timers slutspilindhold, som inderlige spillere kan udforske.

Udviklerne hævder, at dette er en slags åndelig efterfølger til den slags gameplay, der er vist i den originale PSX-udgivelse af Final Fantasy Tactics. Du kan selv bedømme med pitch-videoen, der i øjeblikket er oppe og tilgængelig på Kickstarter side. Det er også bekvemt gjort tilgængeligt for dig at se nedenfor.

Spillet byder på 20 forskellige klasser, som spillere kan eksperimentere med, sammen med 200 forskellige evner til at knytte til dine karakterer.

Hvad mere er, er, at du også kan mikse og matche udstyret til dit hold ved at bruge mere end 240 forskellige stykker udstyr.

Selvfølgelig er al denne snak om, hvad spillet vil indeholde, og hvordan det vil spille, helt meningsløst, hvis det bare virker som et Microsoft Powerpoint-diasshow, ikke? Nå, de var forberedt på netop dette scenarie, og derfor udgav de en spilbar demo, som du kan hente fra igen Itch.io or Game.Jolt at spille-test Fell Seal for dig selv.

Hvis du synes, at demoen er sjov eller mere opmærksomhed værd, end du oprindeligt har givet den, kan du fortsætte det næste trin ved at lære mere om på Kickstarter side. I øjeblikket leder udviklingsduoen efter $40,000 for at bringe spillet til live. Med 25 dage tilbage på tælleren, sidder de i øjeblikket på $14,000, hvilket slet ikke er dårligt. De har planer om at frigive den turbaserede strategititel på Steam og Xbox One.

Andre medier