Hvordan var artiklen?

1510670cookie-tjekFamitsu dækker God Eater 3 detaljer gennem nyt interview
Medier
2017/10

Famitsu dækker God Eater 3 detaljer gennem nyt interview

I det seneste nummer, som Weekly Famitsu udgav, indeholder det et interview med Gud Eater's generelle producer, generaldirektøren og producenten af ​​indhold og funktioner, der vil være i Gud Eater 3. Lige nu har Bandai Namocs kommende spil ingen udgivelsesdato eller annonceret platforme.

Tak til offentliggørelse websted esuteru.com vi lærer, at Famitsu har postet et interview med generel producer, Yuusuke Tomizawa, generaldirektør, Hiro Yoshimura, og Gud Eater 3 producent, Yuya Tomiyama, som alle tilfældigvis giver indsigt i det nyligt annoncerede spil Gud Eater 3 og indhold, som spillere sandsynligvis vil se ved lanceringen.

Den oversatte tekst fortæller os, at efter den anden Gud Eater spillet, Rage Burst, genovervejede holdet, hvad der tiltrækker både spillere og fans til serien, og da det blev evalueret fandt det ud af, at fans vision om Gud Eater var anderledes end udviklerteamets.

Med feedbacken fra fans nu truende i baghovedet på holdet, blev det bemærket, at de indså, at de var i overensstemmelse med hurtig kampmekanik og glat gameplay i Gud Eater 3 ville være det rigtige valg.

Det tredje spil siges at være sat efter begivenhederne i God Eater 2: Rage Burst. Det omkringliggende område vil ofte være Fenrir-hovedkvarterets. Men Fenrir-hovedkvarteret, der eksisterede i Gud Eater 2: Rage Burst er kollapset i løbet af den tredje kamp.

Interviewet fremhæver også, at verdensbilledet har ændret sig drastisk, og at gudsædernes position også har ændret sig.

Ser man over til multiplayer og felter, vil førstnævnte blive afspejlet gennem en "fornøjelig oplevelse", som siges at være udviklet. Ud over multiplayeren er gameplay uden for fire-player multiplayer også muligt for dem, der blot ønsker at nyde en single-player oplevelse. Ser man over til sidstnævnte, felter, bliver de fuldstændig lavet om, så man kan bevæge sig frit og problemfrit rundt. Områder siges at være meget større sammenlignet med tidligere Gud Eater titler. Felter har nu forskelle i højde og design.

Hvad angår fjenderne i Gud Eater 3, spillere vil støde på fjender med forskellige færdigheder og evner fra Aragami, og disse fjender kan "sluge" en spiller. Fjender, der går i gang med at fortære, vil gå ind i en "power"-tilstand, der efterlader spilleren i en kritisk tilstand.

Ydermere vil dual wielding God Arcs være en ting, og nye God Arcs, der er forskellige fra tidligere systemer, vil også dukke op. Med hensyn til nærkampe og kampe vil spillet også inkorporere nye elementer for at møde bemærkelsesværdige fjender.

Endelig er fremskridt i spillet i øjeblikket på 30 procent. Desuden fortsætter udviklingen med konsol som base, men den udvikles på pc og vil blive flyttet til konsol(er).

Yderligere information om Gud Eater 3 kan findes over på esuteru.com.

Andre medier