Hvordan var artiklen?

1508230cookie-tjekFallout 4 Mods Tilføj Wattz Laser Gun, Raw Mouse Input og optimerede teksturer
Medier
2017/10

Fallout 4 Mods Tilføj Wattz Laser Gun, Raw Mouse Input og optimerede teksturer

Søger nyt Fallout 4 mods, der forbedrer din oplevelse, mens du spiller? Tre nye mods tilføjer en ny Wattz-laserpistol, rå museindgang og nye optimerede teksturer, der reducerer spillet og alle dets DLC-størrelser. Bethesdas Fallout 4 er ude nu til pc, PS4 og Xbox One.

Den første mod, der er tilgængelig til download lige nu, er en våbenmod og kommer ind af modder DeadPool2099. Den pågældende mod giver dig mulighed for at bruge Wattz Laser pistol, der kommer fyldt med en liste over tilpassede dele. Det modificerede våben hylder det, der findes i Fallout og Fallout 2, Wattz 2000, deraf navnet på Wattz 3000.

Videoen ovenfor kommer forbi Ha-ru, som linket til at downloade denne mod kan findes på NexusMods.

Den næste modder af modder IceKK bringer et særligt touch til din musekontrol, mens du spiller Fallout 4. Denne handling opnås gennem flere redigeringer for at "normalisere" musebevægelser efter din smag. Mod'et har muligheder som deaktiveret museacceleration, horisontal/lodret paritet, skalerbar ADS-multiplikator og normaliseret følsomhed.

Fallout 4 mod 16 2

Du kan få denne mod ved at trykke op NexusMods.

Den sidste mod på denne liste af Phylith tilføjer en optimeret teksturpakke, der manifesterer en mindre filstørrelse. Denne mod er god, hvis du ikke ønsker, at dit spils filstørrelse skal være gigantisk. Derudover, for at sætte det i perspektiv, kan du se, hvor meget mod'en reducerer teksturfilstørrelser (eller spillet generelt) som afspejlet på mod'ens downloadside:

“Reduceret Base Game total .ba2-størrelse fra 13.5 GB ned til 5.58 GB.

 

Reduceret DLC total .ba2-størrelse fra 4.0 GB ned til 1.43 GB.”

Som nævnt ovenfor reducerer mod'en teksturer på tværs af vaniljespillet og alle dets DLC'er. Ikke at opløsningen på billedet nedenfor yder nogen retfærdighed, du kan se teksturoptimeringsmod'en nedenfor.

Fallout 4 mod 16 3

Mod'et er klar til download igen NexusMods.

Fallout 4 er i øjeblikket tilgængelig til at spille på PC, PS4 og Xbox One.

Andre medier