Hvordan var artiklen?

1508800cookie-tjekExtinction Gamplay Trailer afslører ogre lemmer klipning og hop
Medier
2017/10

Extinction Gamplay Trailer afslører ogre lemmer klipning og hop

Hvis du vil spille som en sværdsvingende kriger, der skal beskytte civile, mens du hopper rundt og skærer gigantiske trollelemmer af, så har du Maximum Games og Iron Galaxy's Extinction at se frem til. Den seneste gameplay-trailer viser en masse hop og klip, der er drysset over, mens Extinction er indstillet til at debutere på tværs af pc, PS4 og Xbox One i begyndelsen af ​​2018.

Hvis du vil se mere af Extinction uanset om dens E3-trailer har vakt din interesse, eller at spillet virker som noget, du gerne vil spille, er en ny gameplay-trailer ude, som du kan se over.

Med i gameplay-traileren kommer en beskrivelse, der er vist i videoens "vis mere"-sektion, der beskriver lidt af verden og historien bag Extinction.

Kigger ind i historien, selvom noget af det blev dækket tilbage i juni under E3, er de ogre-lignende væsner kendt som Ravenii. Bølger på bølger af trolde viser ingen nåde og vil udslette alt, der krydser deres vej. Selvfølgelig er dette et reelt problem, idet der kun er én person, der kan stoppe denne horde, og den eneste, der er i stand til at løse denne dommedagssituation, er den sidst trænede Sentinel. Beboende kræfter, der gør Sentinel i stand til at besejre trolderne og deres håndlangere, før tiden løber ud, flere kræfter og evner ligger forude kun for de værdige.

Med andre ord fandt Iron Galaxy inspiration, mens han arbejdede på Killer Instinct og har du dybest set spille som Jago mod et stormløb af gigantiske Gargoses og Eyedols. Hvis det virker interessant, embedsmanden Gameplay trailer ligger nedenfor.

Hastighed og strategi siges at være nøglen til at overleve mod hæren af ​​ogres, men det kan styrkes gennem nye våben og rustningstyper, der kan vende dystre tider til din fordel. Derudover, hvis du kan lide at spurte hen over tagene eller bruge bygninger og baldakiner som et middel til at undslippe kløerne på dødbringende trolle, skal du forvente, at meget af det sker, når Extinction falder for masserne at forbruge i begyndelsen af ​​2018.

Mere information om dette spil ligger over på extinction.com.

Andre medier