Hvordan var artiklen?

1508620cookie-tjekEuropa Universalis IV: Civilisationens vugge vil fokusere på muslimske nationer
Medier
2017/10

Europa Universalis IV: Civilisationens vugge vil fokusere på muslimske nationer

Paradox Interactive annoncerede, at den nyeste udvidelse til Europa Universalis IV kaldet Civilisationens vugge. Udvidelsen tager spillere til de nationer, der består af "fredens religion". Ja, du vil være i stand til at styre, vokse, udforske og kæmpe om muslimske nationer.

Ifølge pressemeddelelsen vil spillere være i stand til at styre muslimske civilisationer gennem tiden, fra Sanherib til Timur og hver anden periode imellem.

Udvidelsen på $19.99 vil give spillere mulighed for at håndtere mamluk-regeringen, perserne, stammerne i Armenien og kampene ved Mesopotamien, samt skære uddannelsen ned midt mellem rivaliseringen mellem sunni- og shia-disciplinerne, sammen med at håndtere Iqta skatter.

Paradox Interactive afslørede en videotrailer, der viser alt det vigtigste indhold i det kommende Europa Universalis IV: Civilisationens vugge udvidelse, som skal udgives i slutningen af ​​2017. Du kan se traileren nedenfor.

Sjovt nok handler de største klager på traileren over fortælleren og hans dårlige velformulering af manuskriptet gennem den tunge accent.

Ud over de fleste klager over fortælleren handler det næste sæt kommentarer om, at spillet skal have en GOTY-udgave med alle de tidligere udgivne DLC'er inkluderet i pakken i stedet for nye udvidelsespakker.

Det, der overraskede mig mest, var manglen på politiske argumenter i kommentarfeltet om, at muslimer fik fokus på Europa Universalis IV udvidelse. Enten blev kommentarerne fjernet, eller også var der bare ikke mange, men jeg kunne kun få øje på én kommentar om ISIS.

MtAGYao

Resten af ​​kommentarerne klagede over DLC.

Anyway, Europa Universalis IV: Civilisationens vugge vil være tilgængelig senere i år eksklusivt til pc for kun $19.99. Hvis du har brug for yderligere information om udvidelsen, kan du besøge Paradox Plaza for flere detaljer.

Andre medier