Hvordan var artiklen?

1512620cookie-tjekEtrian Odyssey V: Beyond The Myth, Dungeon Crawling JRPG nu tilgængelig til Nintendo 3DS
Medier
2017/10

Etrian Odyssey V: Beyond The Myth, Dungeon Crawling JRPG nu tilgængelig til Nintendo 3DS

Det har Deep Silver og Atlus annonceret Etrian Odyssey V: Beyond The Myth er i øjeblikket tilgængelig både digitalt og fysisk i Nordamerika og digitalt i Europa til Nintendo 3DS fra i dag. For dem af jer, der bor på den anden side af dammen, vil du være i stand til at hente en fysisk version fra en butik nær dig fra den 3. november.

Den turbaserede, klassisk lavet JRPG byder på et helt nyt eventyr i Etrian Odyssey serie, denne gang centreret omkring en ny eventyrer, der forsøger at nå toppen af ​​det formidable Yggdrasil-træ. Det er i bund og grund en drage kugle-stil historie, hvor en gruppe modige eventyrere slår sig sammen for at nå toppen af ​​træet, fordi legenden fortæller om en historie om, at den, der når toppen af ​​Yiggdrasil-træet, vil få et enkelt ønske opfyldt.

Spillere vil være i stand til at skabe deres egen eventyrer og fylde deres fest med op til 10 forskellige unikke klasser, sammen med at bruge forskellige racemæssige egenskaber til at give deres karakter yderligere bonusser.

Kamp er den typiske turbaserede stil, men med det ekstra lag af strategi takket være festpositionering og klassefærdigheder. Du kan snuppe et kig på kampen og få et kort overblik over historien og udfordringerne, der ligger på lur med launch traileren nedenfor.

Det kan være et turbaseret spil, når det kommer til kampen, men det, du skal huske på er, at visse fjender og visse klasser har specifikke bonusser afhængigt af, hvor de er placeret, så du bliver nødt til at tænke klogt over, hvilke karakterer du har på dit hold, og hvor du har dem placeret. Nogle vil være i stand til at gøre yderligere skade fra bagerste række, mens andre vil få bøder for at være foran. Der er et mix-and-match-spil for at holde kampen og strategierne friske.

Men ud over kampen er der også andre elementer i spillet, herunder at finde plyndre og lave kort. Forfærdede opdagelsesrejsende bliver nødt til at holde øje med, hvor de er rejst hen for at plotte Yggdrasils labyrint.

Du vil også vandre gennem trælabyrinten med et soundtrack sammensat af den gamle komponist Yuzo Koshiro. Karakterillustratoren og kunstneren Yuji Himukai bidrog også til spillets fantasy-orienterede æstetik, som skulle hjælpe 3DS-spillere til at føle, at de spiller noget, der kom ud af PSX-æraen.

Du kan søge efter Etrian Odyssey V: Beyond The Myth lige nu i Nordamerika hos din lokale forhandler, eller du kan hente en kopi fra den digitale eShop fra Europa. Du kan lære mere om Nintendo 3DS eksklusive ved at besøge officielle Etrian Odyssey hjemmeside.

Andre medier