Hvordan var artiklen?

1511540cookie-tjekEpic Games har til formål at tage Fortnite-snydere i retten
Nyheder
2017/10

Epic Games har til formål at tage Fortnite-snydere i retten

Epic Games har anlagt sag mod to påståede snydere i Fortnite. Ifølge game Informer, Epic søger at tage to unge mænd i retten for at udvikle et snydeværktøj til brug i Fortnite. Ikke kun det, men Epic ønsker at sende en besked til duoen, der har lyst til ikke kun at udtænke et snydeværktøj, men også finde måder at omgå Epics opdagelse på.

Ifølge retssagen hævder Epic, at en af ​​de to mænd har en historie med at være snydt Fortnite og har allerede været forbudt ni gange.

Epic sagsøger dem også for krænkelse af ophavsretten, hvilket Game Informer bemærker, har en bøde på op til $150,000.

Svaret på Epics sagsanlæg mod snyderne er for det meste blevet rost af fællesskabet, som føler, at det sender et stærkt budskab til fællesskabet om, at snyd ikke vil blive tolereret.

Faktisk er det ikke første gang, at Epic kæmper mod deres eget publikum, de tog også ekstreme forholdsregler ved at forbyde spillere for at slå sig sammen i Battle Royale-tilstanden. Nogle mennesker mente, at Epic var gået lidt for vidt, andre mente, at det var nødvendigt at holde spillet retfærdigt. Til sidst stoppede Epic med at forbyde folk og tilføjede en squad-tilstand til spillet.

Snydere vil dog finde måder at snyde på... det ligger simpelthen i deres natur. Episke forsøg på at sagsøge snyderne har fået nogle mennesker til at tro, at snydere måske vil blive endnu mere modige til at hacke spillet, i hvilket tilfælde retssagen kun vil bringe mere opmærksomhed på problemet i stedet for at løse det.

Epic har været desperate efter at gøre, hvad de kan for at opbygge et stabilt publikum til Fortnite i vejen for at sikre 10 millioner downloads til den gratis version af deres Battle Royale-tilstand. Det fulde spil er stadig et år tilbage fra udgivelsen, men det Epic virker desperat efter at fastholde spillere, så jeg formoder, at hvis det er en måde at fastholde spillerbasen på at sagsøge hackerne, så er det, hvad de vil gøre.

(Tak for nyheden tip Vic hovedstøtte)

Andre nyheder