Hvordan var artiklen?

1508860cookie-tjekELEX Trailer afslører truslen fra nord
Medier
2017/10

ELEX Trailer afslører truslen fra nord

Piranha Bytes prøver noget nyt med hele tredjepersons fantasy RPG-genren. De har besluttet at blande futuristiske post-apokalyptiske omgivelser med middelalder-fantasy-temaer og derefter rulle det hele rundt i en vandpyt af mystik, futurisme, science-fiction og action-orienteret gameplay. Hvis det lyder som en koagulering af ideer, der er samlet for at skabe noget nyt... ja, du har ret.

Udviklerne udgav en ny trailer til ELEX, fremvisning af mere af gameplayet forud for udgivelsesdatoen den 17. oktober. Traileren klokker ind på lidt over et minut og giver spillerne et friskt blik på det kommende blandede, hybride rollespil-actionspil, der udkommer til pc, PS4 og Xbox One. Tjek det ud nedenfor, høflighed af THQ Nordic.

Traileren dækker de bio-mekaniske mutanter kendt som Albs. De er en teknologisk avanceret fraktion, der er afhængig af ELEX til at drive deres krigsstationer.

De ligner tilbagevendende bulimipatienter, der også tilfældigvis er de tømte fætre til Strogg fra Quake.

Fallout fans vil sandsynligvis erkende, at der er nogle stærke ligheder mellem Albs og Synth.

ELEX ligner bestemt en fattig mands Fallout 4 fusioneret med Den Technomancer. Det er som om den uhellige kombination af Bethesda og Edderkopper fandt sammen efter en nat med beskidt ukrudt, og så glemte de at abortere, hvilket resulterede i ELEX springer ud.

Spillet har flere fraktioner, som spiller-karakteren kan tilpasse sig til eller kæmpe imod, et bredt udvalg af magi at bruge, højteknologiske projektilvåben, nærkampsbaserede craftables, jetpacks, dinosaurer og et smørbord af skurke at dræbe.

Sagen er, at hvis gameplayet er solidt, kan det være okay. Men hvis der er mange tekniske problemer, kan det ende med at dæmpe spiloplevelsen virkelig. Jeg kunne bestemt se ELEX lander i lavbudgetkategorien for at være så dårlig, at den er god. Men det finder vi ud af, når anmeldelserne ruller, før udgivelsen den 17. oktober. Har du brug for mere information? Du er velkommen til at slå op på spillet officiel hjemmeside.

Andre medier