Hvordan var artiklen?

1512520cookie-tjekEA lukker Visceral Games, Amy Hennig rapporterede at være væk fra Star Wars-projektet
Industri Nyheder
2017/10

EA lukker Visceral Games, Amy Hennig rapporterede at være væk fra Star Wars-projektet

I de seneste nyheder meddelte Electronic Arts, at Visceral Games vil "rampe ned" og "lukke", hvilket vil se Amy Hennig "efter sigende" forlade det Star Wars historiedrevne projekt med tilnavnet "Ragtag" ifølge et andet publikationswebsted.

Publikation websted PCGamer fandt for nylig ud af gennem en intern e-mail, at Amy Hennig ikke længere er ombord. Siden bemærker, at et udviklingsteam fra Worldwide Studios vil overtage udviklingen af ​​"Ragtag" ledet af EA Vancouver.

Udgivelsessiden berører også, at Steve Anthony vil lede dette hold, som vil bruge så meget af det arbejde, som Visceral Games skabte. Dette falder sammen med det brev, som EA lige har skrevet og lagt på det vigtigste site:

"Vores Visceral-studie har udviklet en action-adventure-titel, der foregår i Star Wars-universet. I sin nuværende form var det ved at blive et historiebaseret, lineært eventyrspil. Gennem hele udviklingsprocessen har vi testet spilkonceptet med spillere, lyttet til feedback om, hvad og hvordan de vil spille, og nøje fulgt grundlæggende ændringer på markedet. Det er blevet klart, at for at levere en oplevelse, som spillere vil ønske at vende tilbage til og nyde i lang tid fremover, var vi nødt til at dreje designet.”

Brevet fortsætter med at forklare, at...

"Vi vil bevare de fantastiske billeder, autenticiteten i Star Wars-universet og fokusere på at bringe en Star Wars-historie til live. Det er vigtigt, at vi skifter spillet til at være en bredere oplevelse, der giver mulighed for mere variation og spilleragentur, læner os ind i mulighederne i vores Frostbite-motor og genskaber centrale elementer i spillet for at give spillerne et Star Wars-eventyr med større dybde og bredde at udforske. ."

Det betyder, at mange ting ikke vil være det samme angående Star wars-spillet, og at vi bør forvente noget andet, selvom det historiedrevne spil havde en vej at gå, før det blev tilgængeligt for offentligt forbrug. Næste del af brevet lyder:

“Et udviklingsteam fra hele EA Worldwide Studios vil overtage udviklingen af ​​dette spil, ledet af et team fra EA Vancouver, som allerede har arbejdet på projektet. Vores Visceral-studie bliver ramper ned og lukning, og vi er midt i at flytte så mange af teamet som muligt til andre projekter og teams hos EA.”

Dette træk passer ikke godt hos spillere efter at have fundet ud af det igen August 1st, 2017, et nyt BioWare Montreal-studie - dem, der er ansvarlige for Mass Effect: Andromeda — "hjælper" i øjeblikket det uanmeldte Star Wars-projekt.

Endelig planlagde EA at lancere Star wars historiedrevet spil sent i regnskabsåret 2019, men nu har titlen en ny tidsramme, som EA vil annoncere i fremtiden.

Andre nyheder i branchen