Hvordan var artiklen?

1509060cookie-tjekDual Universe Pre-Alpha Trailer forhåndsvisninger af spillerbyggede byer
Medier
2017/10

Dual Universe Pre-Alpha Trailer forhåndsvisninger af spillerbyggede byer

Dual Universe var for nylig på modtagersiden af ​​en splinterny teaser-trailer, der viser spillets brugerdefinerede skabelsesværktøj, der giver spillere mulighed for at skabe byer, skibe og endda rumstationer. Traileren er en teaser, der ikke gør meget, men giver gamere et hurtigt kig på de forskellige kreationer, der kan laves i spillet.

Teaseren giver først gamere et kig på den proceduremæssige planetgeneration, og derefter tager den et skridt videre ved at fremvise et af de spillerskabte skibe, som ligner skibet fra The Last Starfighter.

Du kan se teasertraileren herunder.

Mens kameraet panorerer rundt, begynder vi at se byen i baggrunden, som spillerne formentlig har bygget af andre spillere.

Det er stadig langt fra udgivelsen, men det driller, hvordan spillere vil være i stand til at give næring til økonomien, handelen, politik, diplomati og krig.

Pre-alfa-fasen vil give spillerne en lille forsmag på, hvad der skal medfølge Dual Universe.

Efter at det lykkedes dem at få spillet Kickstarted, er Novaquark nu sat til at fortsætte crowdfundingen via deres officielle hjemmeside. Jean-Christophe Baillie, CEO hos Novaquark, kommenterede spillets teknologi, og hvordan de planlægger at fremme spillets underliggende motorteknologi med post-Kickstarter-fællesskabsfinansiering, siger i pressemeddelelsen...

“Denne offentlige præ-alfa-milepæl er meget vigtig for os og vores samfund, som følger op på vores seneste globale $7.4 mio. i fundraising. Vores proprietære CSSC (Continuous Single-Shard Cluster) og voxel-motorteknologier er nu benchmarket for første gang med rigtige spillere og ikke kun bots."

Voxel-motoren vil give spillere mulighed for ikke kun at bygge køretøjer og hjem, men også dynamisk ændre planeterne på tværs af det virtuelle univers.

Spillet har indsamlet i alt €6 millioner indtil videre i finansiering, og de fortsætter med at samle euroen op.

Du kan læse mere om Dual Universe og hvad Novaquark har planlagt for spillet ved at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier