Hvordan var artiklen?

1510310cookie-tjekDragon Quest XI Switch-versionen vil blive udviklet i Unreal Engine 4
Medier
2017/10

Dragon Quest XI Switch-versionen vil blive udviklet i Unreal Engine 4

Hvis du ikke ved det, Dragon Quest XI: Ekkoer af en eksklusiv alder er allerede tilgængelig i Japan og kan tilfældigvis spilles på PS4 og Nintendo 3DS. Mens vestlige fans må vente til 2018 for at få fingrene i RPG'en, er en Switch-version under udvikling, der vil køre på en nyere version af Unreal Engine 4.

Dragon Quest XI: Ekkoer af en eksklusiv alder er rapporteret at klare sig ganske godt i løbet af forbruget, men hvis du tilfældigvis er fan af serien og vil med på den seneste navngivne konsol, er der gode nyheder om, at Square arbejder med Unreal Engine 4 for at få det til at ske. Spillet er tilgængeligt til at spille lige nu i Japan til PS4 og Nintendos 3DS-serie af håndholdte enheder, men Switchen kommer også snart.

Ifølge publikationen websted Gematsu vi lærer, at denne Switch-version af nævnte titel vil blive udviklet i version 4.15 af Unreal Engine, hvorimod den før viste et build-nummer på 4.13 til PS4-versionen. Disse oplysninger kommer fra serieskaberen Yuji Horii, som bemærkede ovenstående ved Epic Games Japans Unreal Fest East 2017 på Pacifico Yokohama Conference Center.

Publikationssiden rapporterede også, at Horii bekræftede, at Switch-versionen faktisk er udviklet gennem nævnte motor, som ikke har nogen udgivelsesdato meget som den vestlige version af Ekkoer af en undvigende tidsalder. Jeg bør bemærke, at sandsynligheden for en 2018 Switch-udgivelse sandsynligvis vil ske hurtigere end en 2017 japansk udgave, men hvem ved, hvordan den store ordning vil udspille sig?

Dragon Quest XI: Ekkoer af en eksklusiv alder er allerede lanceret i Japan den 29. juli. En vestlig udgivelse er planlagt til 2018 og har endnu ikke annonceret nogen platforme. Hvis intet af ovenstående ikke tilfredsstillede din interesse, kan du lære lidt mere ved at slå op esuteru.com.

Andre medier