Hvordan var artiklen?

1512900cookie-tjekDragon Ball FighterZ historiekort detaljeret gennem ny scanning
Medier
2017/10

Dragon Ball FighterZ historiekort detaljeret gennem ny scanning

Nye scanninger eller skærmbilleder, der viser Bandai Namco og Arc System Works' Dragon Ball FighterZ historiekort er blevet afsløret, som dækker rejseruter rundt om et historiedrevet kort, vendepunkter og et par andre ting, der kort berører gameplay og bemærkelsesværdige Super Warriors fald.

Som i lige nu, Dragon Ball FighterZ er planlagt til at blive lanceret til pc, PS4 og Xbox One den 1. februar 2018 i Japan. Ingen kendt vestlig dato er blevet opført endnu og vil sandsynligvis blive annonceret af Bandai Namco i den nærmeste fremtid.

Desuden offentliggjorde udgivelsesstedet ShonenGamez for ikke så længe siden en oversat batch af scanninger via skærmbilleder, der består af det seneste nummer af V-Jump, som dækkede Dragon Ball FighterZ'er Story Mode.

Oplysninger, der slutter sig til de tidligere annoncerede scanninger, kommer endnu en scanning eller skærmbillede forbi ShonenGamez der faktisk viser, hvordan Story Mode-kortet vil se ud.

Hvis du gik glip af det, afslørede tidligere scanninger, at når Goku vågner, vil en forbindelse mellem spillerens (eller dig) ånd være forbundet med ham. Derudover vil disse forbundne karakterer tilbyde forskellige scenarier at undersøge og kan udforskes yderligere ved at tage side-quests for at se andre historierelaterede begivenheder.

DBZ fighter kort 3

Desuden detaljerer den nye scanning progression, som kan forfølges gennem kampe og alternative kortgrene. Der kan opnås niveauer og status, der åbner veje til at fokusere på karakteroplåsninger, som du kan linke til i Story Mode, opnå færdigheder - som kun kan bruges i Story-tilstand - eller opgradere din karakter så højt som muligt.

Den nye scanning kan ses lige her for din visningsfornøjelse.

DBZ fighter kort

Jeg er ikke sikker på, hvor langt kortet strækker sig ud, mens du fortsætter, men det er interessant, ikke desto mindre, at du kan vælge, hvor du vil hen gennem hele kortet og redde andre jagerfly for at udvide historien.

Yderligere Dragon Ball FighterZ Story Mode info kan findes på shonengamez.com.

Andre medier